Temat: Gargoyle 1.9 0 obraz do WR841N z wiekszym flashem
Dzień dobry.
Czy będzie taka wersja ?
Mam WR841 V8 z powiększonym Flashem do 16mb , ale nie widzę dla swojego sprzętu- pliku bin
.Chaos Calmer ma wiecej aplikacji do testow niz AA.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Gargoyle 1.9 0 obraz do WR841N z wiekszym flashem
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dzień dobry.
Czy będzie taka wersja ?
Mam WR841 V8 z powiększonym Flashem do 16mb , ale nie widzę dla swojego sprzętu- pliku bin
.Chaos Calmer ma wiecej aplikacji do testow niz AA.
Zainstaluj sobie z http://www.gargoyle-router.com/download.php i doinstaluj z dodatków to co potrzebujesz.
Próbowałem ,i
- większość paczek do pobrania "chce" z 10 /11 MB miejsca (?) i nie udaje się nic zainstalować (mimo ~ 12MB miejsca)
- repozytoria po pobraniu a potem kliknięciu na paczkę zainstaluj - nic się nie dzieje - od nowa jest pusta lista (trzeba "znów" zaktualizować)
coś jest uszkodzone ![]()
To tez mój wątek z pytaniem na forum czy przewidziany jest build do WR841n (mam v8) z wiekszym flashem
Która paczka chcesz 10/11MB?
Ja nie buduję normalnie obrazów gargoyle dla routerów ze wymienionym flash.
świeżo wgrałem żeby zaprezentować screeny Gargoyle 1.9:
(poza tym przed update repozytoriów :
/plugin_root
Root Drive 29.867 MBytes Total, 29.766 MBytes Free
PO
/plugin_root
Root Drive 12.375 MBytes Total, 11.898 MBytes Free)
urzadzenie ma 16MB Flash / 64MB Ram
Nic nie zainstaluje - z tego tytułu pytanie o Gargoyle w wersji na sprzet taki jak mam,bo ta wersja "nie dziala" ![]()
Coś jest zwalone bo taki logread czy service manager to tylko skrypty. Zainstaluj ręcznie z konsoli taki plugin to wyświetli co on tak naprawdę robi.
Dependency openvpn of package plugin-gargoyle-openvpn cannot be found, try updating your package lists (nawet na 1.8) mimo ,ze juz rozmiar paczek normalnie pokazuje
Czy można jakoś "Zamówić" obraz na powiększony flash ? chce postawić VPN do domu , jedyne co mi działa z pracy to 443...
Moge *dodatkowo* oddać sprzęt sieciowy jaki mam w domu (posprawdzam)
To moje ostatnie pytanie i temat można zamknąć
http://eko.one.pl/forum/viewtopic.php?id=263
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Gargoyle 1.9 0 obraz do WR841N z wiekszym flashem
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc