Temat: Zyxel NBG6716
Mam problem z konfiguracją rutera.Po zalogowaniu się do rutera, niestety mam tylko podstawowe dane bez możliwości ustawień Mimo mimo ustawienia Expert Mode
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Zyxel NBG6716
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mam problem z konfiguracją rutera.Po zalogowaniu się do rutera, niestety mam tylko podstawowe dane bez możliwości ustawień Mimo mimo ustawienia Expert Mode
W openwrt? Expert mode?
Dokładnie Firmware V1.00(AAKG.7)C0 Jest podstawowe Easy Mode i zaawansowane Expert Mode. Wcześniej oczywiście mogłem wchodzić bez problemu w ustawienia Expert Mode teraz niestety brak konfiguracji
Dokładnie Firmware V1.00(AAKG.7)C0 Jest podstawowe Easy Mode i zaawansowane Expert Mode. Wcześniej oczywiście mogłem wchodzić bez problemu w ustawienia Expert Mode teraz niestety brak konfiguracji
To jest oryginalne firmware a nie openwrt. Fora pomyliłeś.
Pomyliłem ale chodzi o to że chcę wgrać Gargoyle ale w tej sytuacji niestety nie mogę ponieważ nie mam możliwości dostania się do opcji aktualizacji firmware
Kristof2014 napisał/a:Dokładnie Firmware V1.00(AAKG.7)C0 Jest podstawowe Easy Mode i zaawansowane Expert Mode. Wcześniej oczywiście mogłem wchodzić bez problemu w ustawienia Expert Mode teraz niestety brak konfiguracji
To jest oryginalne firmware a nie openwrt. Fora pomyliłeś.
I tak i nie, bo oryginalny firmware bazuje przecież na OpenWrt ![]()
To że mój samochód stoi na parkingu obok forda nie oznacza że będę w serwisie forda go naprawiał ![]()
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Zyxel NBG6716
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc