Temat: Zyxel NBG6716

Mam problem z konfiguracją rutera.Po zalogowaniu się do rutera, niestety mam tylko podstawowe dane bez możliwości ustawień Mimo mimo ustawienia Expert Mode

2

Odp: Zyxel NBG6716

W openwrt? Expert mode?

Masz niepotrzebny router, uszkodzony czy nie - chętnie przygarnę go.

3

Dokładnie Firmware V1.00(AAKG.7)C0 Jest podstawowe Easy Mode i zaawansowane Expert Mode. Wcześniej oczywiście mogłem wchodzić bez problemu w ustawienia Expert Mode teraz niestety brak konfiguracji

4

Kristof2014 napisał/a:

Dokładnie Firmware V1.00(AAKG.7)C0 Jest podstawowe Easy Mode i zaawansowane Expert Mode. Wcześniej oczywiście mogłem wchodzić bez problemu w ustawienia Expert Mode teraz niestety brak konfiguracji

To jest oryginalne firmware a nie openwrt. Fora pomyliłeś.

5

Pomyliłem ale chodzi o to że chcę wgrać Gargoyle ale w tej sytuacji niestety nie mogę ponieważ nie mam możliwości dostania się do opcji aktualizacji firmware

6

Cezary napisał/a:
Kristof2014 napisał/a:

To jest oryginalne firmware a nie openwrt. Fora pomyliłeś.

I tak i nie, bo oryginalny firmware bazuje przecież na OpenWrt wink

7

To że mój samochód stoi na parkingu obok forda nie oznacza że będę w serwisie forda go naprawiał smile