Temat: Tp-link wr-1043nd "martwy" po zmianie na gargoyle

Witam mam problem po zmianie oprogramowania na gargoyle cos poszło nie tak i router jest martwy pali się tylko dioda pwr i dioda od switcha ta w któro gniazdo wpiety kabelek. Probowałem wejsc w tryb failsafe różnymi metodami i lipa także pozostaje tylko chyba kabelek szeregowy  i tu prośba czy mógłby ktoś podesłać nr aukcji z takim kabelkiem co bedzie działał bo dużo tego i nie wiem który wybrać. Albo było by jeszcze lepiej jakby ktoś miał pomysł jak go reanimować. Może dodam jeszcze że jak podłącze router do zasilania to zapala się dioda power potem mignął wszystkie diody, znowu świeci się się sam pwr, mignął diody od switcha i zaczyna mrugać tylko konkretna dioda od switcha (tak jakby chciało przypisać adres) poczym juz tylko świeci światełkiem ciągłym. Jakby ktoś miał jakieś propozycje rozwiązania problemu byłbym wdzięczny

2

Odp: Tp-link wr-1043nd "martwy" po zmianie na gargoyle

Sprawdź może masz bootloader z recovery. Włącz router z wciśniętym przyciskiem reset, jak zapali się WPS ( QSS) to znaczy że można ratować go tą metodą.

https://tplinkforum.pl - Polskie forum poświęcone tematyce urządzeń firmy TP-Link i Neffos

3

niestety nie zapala się

4

Na allegro szukaj cp2102.

Masz niepotrzebny router, uszkodzony czy nie - chętnie przygarnę go.