Temat: My net n 900 potrzebny dobry soft
Moglby mi ktos podrzucic cos dobrego do tego routera z roznymi bajerami i zebym wchodzil do niego przez strone ?. Pisze tutaj bo ciezko cos znalesc do tego routera
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → My net n 900 potrzebny dobry soft
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Moglby mi ktos podrzucic cos dobrego do tego routera z roznymi bajerami i zebym wchodzil do niego przez strone ?. Pisze tutaj bo ciezko cos znalesc do tego routera
zyje tu ktos?
Czekaj cierpliwie na odpowiedź. Zapłaciłeś komuś jaką usługę utrzymania że tak od razu odpowiedzi oczekujesz?
Na ma na to openwrt.
no niezaplacilem myslalem ze swiezak to mozna olac bylem na tej stroncce open wrt i tam sa linki tylko ktore kieruja do WD Cezart blagam pomoz mi zeby miec tego open wrt jakis dobry pakiet do tego i soft zwrotny orginalny i juz niebede trul:)
to jest router My net n900
Nie ma. Ten router nie ma wspieranego procesora. Nie ma i nie będzie obrazów na niego.
wpozadku dziekuje:)
Cezary jeszcze jedno do czego jest dokladniej ludzkimi slowami funkcja w gargulcu " Wymusić na klientach korzystanie Router Serwery DNS"?czemu ona ma sluzyc?
i ostatnie pytanie w czym niby open wrt z luci jest lepszy od gargulca 1.9?
Cezary jeszcze jedno do czego jest dokladniej ludzkimi slowami funkcja w gargulcu " Wymusić na klientach korzystanie Router Serwery DNS"?czemu ona ma sluzyc?
Nie ma takiego tłumaczenia. Jest "Wymuszaj używanie routera jako serwera DNS"
Dokładnie to co napisane - nieważne jakie serwery dns sobie ustawisz i tak router to będzie obsługiwał.
i ostatnie pytanie w czym niby open wrt z luci jest lepszy od gargulca 1.9?
A kto niby tak twierdzi że jest lepszy?
i jeszcze w czym open wrt luci jest lepszy od gargulca 1.9?
bo co widze posty to dla poczatkujacych wszyscy polecaja gargulca a dla zaawansowanych open wrt wiec ktory z softow jest lepszy stabilniejszy itp?
Ma inne gui - bardziej przyjazne dla użytkownika. I to wszystko bo podstawa jest taka sama (openwrt CC). Czy lepsze? Rzecz gustu.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → My net n 900 potrzebny dobry soft
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc