Odp: Ap Client w Kamikaze
Dalej to samo. To też mam na zero check-interval=0 i zwiększyłem pamięc do 4 cache
Jeden torrent to wogóle mi znika w dctcs a na dysku jest
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Ap Client w Kamikaze
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dalej to samo. To też mam na zero check-interval=0 i zwiększyłem pamięc do 4 cache
Jeden torrent to wogóle mi znika w dctcs a na dysku jest
Może to wina tej wersji ctorrenta "Enhanced-CTorrent/dnh3.2"
uruchom tego torrenta z palca, Jak będzie działać to trzeba to zgłosić autorowi dctcs.
PS. Najnowszy ctorrent jest u mnie, na eko.one.pl/openwrt
Dlaczego jeszcze nie startuje jak torrenty mam w /hdd/downloads/torrent. Wchodzę do tego przez cd bąź do /hdd/downloads i robie ctorrent Godziny_szczytu_3_-_Rush_Hour_3_ 2007 _[PAL]_[DVD5]_[ iso]_[Lektor_i_Napisy_PL][Torrenty.org].torrent a wyskakuje zawsze że musze okreśłić conajmniej 1 plik - Must specify one torrent file
Bo torrenty masz w hdd/downloads/torrent?
ctorrent torrent/Godziny_szczytu_3_-_Rush_Hour_3_ 2007 _[PAL]_[DVD5]_[ iso]_[Lektor_i_Napisy_PL][Torrenty.org].torrent
tak ale to samo
root@OpenWrt:/hdd/downloads# ctorrent torrent/Godziny_szczytu_3_-_Rush_Hour_3_ 2007 _[PAL]_[DVD5]_[ iso]_[Lektor_i_Napisy_PL][Torrenty.org].torrent
Must specify one torrent file
root@OpenWrt:/hdd/downloads# ctorrent /torrent/Godziny_szczytu_3_-_Rush_Hour_3_ 2007 _[PAL]_[DVD5]_[ iso]_[Lektor_i_Napisy_PL][Torrenty.org].torrent
root@OpenWrt:/hdd/downloads# ctorrent torrent/Godziny_szczytu_3_-_Rush_Hour_3_ 2007 _[PAL]_[DVD5]_[ iso]_[Lektor_i_Napisy_PL][Torrenty.org].torrent
root@OpenWrt:/hdd/downloads# cd /hdd/downloads/torrent
root@OpenWrt:/hdd/downloads/torrent# ctorrent torrent/Godziny_szczytu_3_-_Rush_Hour_3_ 2007 _[PAL]_[DVD5]_[ iso]_[Lektor_i_Napisy_PL][Torrenty.org].torrent
Gdzie masz plik Godziny_szczytu_3_-_Rush_Hour_3_ 2007 _[PAL]_[DVD5]_[ iso]_[Lektor_i_Napisy_PL][Torrenty.org].torrent ?
w /hdd/downloads/torrent
To ctorrent torrent/Godziny_szczytu_3_-_Rush_Hour_3_ 2007 _[PAL]_[DVD5]_[ iso]_[Lektor_i_Napisy_PL][Torrenty.org].torrent musi działać. Chyba ze np. plik nie jest poprawny.
ctorrent -x torrent/Godziny_szczytu_3_-_Rush_Hour_3_ 2007 _[PAL]_[DVD5]_[ iso]_[Lektor_i_Napisy_PL][Torrenty.org].torrent uruchom i spawdz co dekoduje go w ogóle
Przy obydwóch opcjach Must specifity one torrents
Sciągnij sobie od nowa ten plik (Godziny_szczytu_3_-_Rush_Hour_3_ 2007 _[PAL]_[DVD5]_[ iso]_[Lektor_i_Napisy_PL][Torrenty.org].torrent )
Jaki masz system plików na dysku?
swapa i ext3
Mógł byś być jeszcze tak miły i powiedzieć mi czy istnieje możliwość ściągania z rapidshare przez jakieś ominięcie wpisu hasła? Bo jak podaje adres to tylko strone ściąga.
Chyba nie znajdziesz takiego softu.
To jak mam ściągać z serwerów przez http jeżeli na każdej stronie muszę nacisnąc pobierz plik lub link czy serwer.
Jak dodaje samą ścieżkę to albo ściągnę stronę albo w ogóle nie idzie
Zgłoś uwagę do autora strony
. Ludzie robią różne dziwne rzeczy - od captcha zeby automat nie ściągał do różnych dziwnych kodów w javascript, żeby nie pokazać faktycznego linku do pliku.
Zacznij ściągać w przeglądarce, kliknij właściwości dostaniesz faktyczny adres pliku. Przenieś ten adres na ruter i większości wypadków będzie można to ściągnąć. Ale nie zawsze.
dzięki miałeś racje
Zainstalowałem sobie rtorrent
i nie wiem jak dodać do /tmp pliku konfiguracyjnego żeby nie nie usuwał mi się po restarcie. Jak zrobię go i uruchomię rtorrenta to wyrzuca
Error in option file: ~/.rtorrent.rc:10: Wrong number of arguments Czy to jest spowodowane?
Będzie usuwał, bo przecież tmp jest trzymany w ramie. Przed uruchomieniem rtorrenta kopuj sobie ten plik np. z /hdd do /tmp i już. Ew uruchom z opcjami, tam możesz podać gdzie znajduje sie plik konfiguracyjny.
Znalazłem temat w którym opisałeś jak zrobić skrypt startowy co kopiuje. I teraz po wrzuceniu na dysk sam powinien ruszyć? Bo u mnie nie staruje a nie wiem jak dodać ręcznie torrenta bo jak naciskam backspace to wychodze
Zrobiłem takie skrypty w init.d rc.d nie chodzą a jak ręcznie skopiuje to rtorrent znajduje plik z konfiguracja a le nie pobiera mi autoamtycznie torrenta z ustalonego katalogu
#!/bin/sh
#
cp /hdd/rtorrent/.rtorrent.rc /tmp
Ten skrypt powinien mieć inną budowę, zobacz dowolny inny skrypt z /etc/init.d
rtorrent aktualnie się wykłada jeżeli zrobi się backspace (czyli dodanie nowego torrenta). Bagol gdzieś jest.
Jeśli wyskoczy to to co mam źle
.rtorrent.rc:11: Wrong number of arguments.
session = /tmp/
directory = /hdd/download/
upload_rate = 10
download_rate = 0
use_udp_trackers = yes
max_uploads = 20
port_range = 6892-6892
min_peers=10
max_peers=400
schedule = ratio,60,60,stop_on_ratio=200,200M,500
schedule = low_diskspace,5,60,close_low_diskspace=20M
schedule=watch_directory,5,5,load_start=/hdd/download/torrenty/*.torrent