Temat: Jaki Internet mobilny na karte?
Witam,
Panowie, jaka na dzien dzisiejszy najlepsza opcja internetu mobilnego na karte bez limitu? Nadal kroluje play z pakietem za 45zl/mc?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Inne → Jaki Internet mobilny na karte?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
Panowie, jaka na dzien dzisiejszy najlepsza opcja internetu mobilnego na karte bez limitu? Nadal kroluje play z pakietem za 45zl/mc?
Patrzysz pod kontem czego? Ceny za 1G czy stabilniości lub zasięgu w twojej okolicy? Zależy od kryterium i tego co potrzebujesz.
Zasieg w kazdej sieci mam podobny, szukam jakiejs oferty bez limitu na karte. Do tej pory wlaczalem pakiet w playu za 45zl i caly miesiac mialem z glowy.zastanawiam sie czy pojawilo sie cos konkurencyjnego?
Podobno plus z cp cos kombinują z FUP, a ostatnio coś poprawili bo niektórzy chwalą się pobranymi danymi w setkach GB
byloby fajnie, ale poki co, to chyba nic konkretnego nie wiadomo....?
http://plusforum.pl/viewtopic.php?f=100 … 90#p188773
Ciekawe tylko czy to jednorazowy wybryk czy faktycznie bez limitu nabiera nowego znaczenia
Osobiście mam od 20.01.2016 neta z CP i testuje bez ograniczeń swobodnie ściągnąłem już około 90GB z pakietu 40GB i nie czuć bata w postaci FUP na transferach ![]()
Informacyjnie ![]()
wczoraj przy pobranych 140GB przycieło do 512Kb ale po 22 odblokowali, wiec możliwe że FUP zadziałał lub po prostu obciążony nadajnik był
Z tym że w mojej okolicy jest osiedle gdzie króluje internet z kablówki lub od osiedlowego dostawcy wiec nie sądzę że nadajnik był przeciążony
w play(pakiet no limit za 45zl) po pobraniu 100GB predkosc spada do 2mb/s
co to jest ten FUP?
Fair Use Policy: Głupi zapis w regulaminie co czyni z LTE Bez limitu internet z limitami. Niby możesz pobierać do bólu ale i tak po wykorzystaniu pakietu mogą cię przyciąć jak "mocno" obciażasz nadajnik np ściagasz filmy z torrentów
Teoretycznie coś z tym zrobili że nie włącza się kiedy chce ale i tak działa.
Fakt mobile. Wychodzi 5zł/msc i RBM niecałe 17zł/msc(100Gb LTE). Używam aktualnie RBM, za 2 tygodnie się dowiem czy fakt również odpali, ale raczej nie powinno być z tym problemów.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Inne → Jaki Internet mobilny na karte?
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc