Odp: gargoyle lub open wrt z luci pod tl-wr741nd v2.0
Zapomniałem szczerze o tym. Przerobię go dziś i pochodzi przez weekend to Ci napiszę.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → gargoyle lub open wrt z luci pod tl-wr741nd v2.0
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zapomniałem szczerze o tym. Przerobię go dziś i pochodzi przez weekend to Ci napiszę.
dzięki, a jaki byś proponował alternatywny sprzęt z trybem AP+AP Client, soft nie koniecznie musi być oparty na OpenWRT
Standardowo w normalnie cenie to airlive g.duo, ma dwa układy radiowe.
Cezary a morzesz dac link do swojego gargoyle pl aby ustawic koledze tryb ap client? czy nie ruszac openwrt?
Nie rozumiem pytania? samo gagroyle pl masz tutaj: http://ecco.selfip.net/gargoyle-pl/ar71xx/ apclient jest do wyklikania z gui.
chodzi oto jak stabilnosc trybu ap client na gargoyle i czy pujdzie na wersji 2.0 741nd v 2.0 posiadam czy bedzie dzialac bo na open wrt jest wspierane 2.0 tylko z trunka.
Hm cezary zawsze nie moze byc na forum morze ktos wie czy moge jego wersje wgrac do v2?
Nieee, v2 to to samo co v1 technicznie, możesz normalnie obraz od v1 wgrać.
@tomi513: od wczoraj chodzi w konfigracji apclient + ap, na razie działa sprawnie.
To czemu na stronie open wrt pisze ze wspierane v2.0 od jakiejs tam wersji? jest calkiem inna plyta gluwna urzodzenia niz v 1.9 to co ryzykowac?
v2 przyjmuje tą samą wersję softu co v1. Na stronie napisali bzdurę, chwilowo był bagol który wymagał rfkill do wireless, obecnie tego nie ma. I nie ma w trunku jakiegoś specjalnego buildu dla v2.
to cieszy mnie to
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → gargoyle lub open wrt z luci pod tl-wr741nd v2.0
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc