Temat: Router Asus rt-ac51u+huawei e3372

Chciałbym się dowiedzieć, czy jest możliwość takiej konfiguracji:

Router Asus rt-ac51u (czy jest możliwość wgrania Gargoyle?) + huwei e3372? Czy taka konfiguracja sprzętowa będzie działać poprawnie?
Oraz czy jest możliwość w tej konfiguracji ustawienia mostu bezprzewodowego z innym routerem np tp-linka?

Pozdrawiam.

2

Odp: Router Asus rt-ac51u+huawei e3372

Nie, openwrt na ten sprzęt obecnie nie istnieje, więc nie. Reszta pytań - zależy czy oryginalny soft na to pozwala, ale to poza tematem tego forum.

Masz niepotrzebny router, uszkodzony czy nie - chętnie przygarnę go.

3

Poruszałem się tylko pomiędzy sprzętem tp-linka i chciałbym spróbować czegoś innego.. Zauważyłem, że aktualnie te routery asusa sa niedrogie i mają wiele pochlebnych opinii. Już nie chodzi mi o to, czy mogę wgrać w ten router gargoyle tylko o to, czy w połączeniu z huawei e3372 będzie on dobrze funkcjonował a poza tym czy w oryginalnym sofcie asusa jest możliwość utworzenia z tej konfiguracji mostu bezprzewodowego.

4

Jeszcze raz - to już nie pytana na to forum. Znajdź emulator asusa i zobacz.

Masz niepotrzebny router, uszkodzony czy nie - chętnie przygarnę go.

5

Skoro masz ten router to sprawdź zamiast pytać się o to osób, które nie miały styczności z tym urządzeniem.

Home: ZyXEL NBG6817 (OpenWrt)
NAS: HP ProLiant MicroServer Gen8 E3-1265L V2, 16 GB (PVE)

6

Nie napisałem nigdzie, że mam router asusa. Mam tp-linka na którym nie mogę stworzyć mostu bezprzewodowego dlatego pytam o asusa aby go zakupić.

7

xsunnyx napisał/a:

Nie napisałem nigdzie, że mam router asusa. Mam tp-linka na którym nie mogę stworzyć mostu bezprzewodowego dlatego pytam o asusa aby go zakupić.

Nie to forum, nie ten dział.