Temat: Alternatywa dla Transsmision w CC (ctorrent + yodctcs)

Siema Ludzie,
Jak już pewnie zainteresowani widzę transmission na CC ma problem ze znajdowanie peerow na prywatnych trackerach. Mam tylko dostęp do jednego takiego trackera ale ze względu że jest on moim podstawowym źródłem wszystkiego bardzo mi to dokuczało . Po kilku-kilkunastu wieczorach spędzonych na dłubaniu przy transmision, rtorrencie i arria2 podałem się. Wczoraj przypadkiem na naszym forum natrafiłem na wzmianki o bardzo starym i nie wspieranym projekcie ctorrent i gui do niego - yodctcs. Ostatne howto jest z 2013 roku wiec nie miałem wielkich nadziej ale spróbowałem i o dziwo działa ten prywatnym trackerze. Dziwne bo nie chce nic ściągać z publicznych wink
Instalacja jest analogiczna jak w poradniku do kamikaze tutaj.
Źródło yodctcs dla architektury ar71xx jest tu: http://openlgtv.org.ru/wiki/images/4/41 … ar71xx.ipk
Od siebie dorzucam kilka plików modyfikujących interface gui, bo na ten domyślny nie moge patrzeć wink  Tu macie taki mroczny big_smile - pliki wrzucacie, do /usr/share/dctcs/www/darkside.ctcs.gui - nic nie powinno się stać ale zrobcie najpierw backup podmienianiach plików.

To chyba tyle, może komuś się przyda. Pozdro.