Temat: Trnasmission po raz wtóry
Instalnąłem sobie ostatnio najostatniejsze CC z Lucynką i nijak niczego nie mogę pobrać. Firewalla pouczyłem by się odczepił od portu 51413 ale dalej transfer nie drgnie. Przed CC miałem AA i wszystko hulało aż miło.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Trnasmission po raz wtóry
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Instalnąłem sobie ostatnio najostatniejsze CC z Lucynką i nijak niczego nie mogę pobrać. Firewalla pouczyłem by się odczepił od portu 51413 ale dalej transfer nie drgnie. Przed CC miałem AA i wszystko hulało aż miło.
Transmission nie zmieniło się od roku
Jest tak samo i musi działać. I działa...
Ciekawa sprawa bo działa jak uruchomię Azureusa na kompie, natomiast bez niego nie chce. Mało tego Azorek pokazuje seedów i peerów a transmission wszystko ma na zero.
Zauważyłem że pobiera to dopiero z sieci lokalnej a ja jestem jedynym seedem. Wie ktoś o co może chodzić?
U mnie występuje dokładnie ten sam problem - z jedną rozbieżnością, transmisson nie znajduje peerow tylko na moim ulubionym prywatnym torrencie, na publicznych jest ok. Transmission na laptopie działa bez zarzutu z tym tracerem i podobnie jak u Ciebie client z rutera sciaga po lan z laptopa. Głowie się z tym problemem od jakiegoś czasu, nic nie pomaga, chyba zostaje downgrade do AA.
U mnie występuje dokładnie ten sam problem - z jedną rozbieżnością, transmisson nie znajduje peerow tylko na moim ulubionym prywatnym torrencie, na publicznych jest ok. Transmission na laptopie działa bez zarzutu z tym tracerem i podobnie jak u Ciebie client z rutera sciaga po lan z laptopa. Głowie się z tym problemem od jakiegoś czasu, nic nie pomaga, chyba zostaje downgrade do AA.
Wyobraź sobie, wyrezałem transmission włącznie z konfiguracją a potem zainstalowałem wszystko od nowa i ruszył.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Trnasmission po raz wtóry
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc