51 (edytowany przez eerozeteen 2015-07-04 12:22:44)

Odp: Pomoc w wyborze routera

Wiem doskonale ze takie rzeczy ise zalatwia na priv, co tez czynimy. 1 kwote podalem, bo zostalem o nia poproszony i kolega nie mial opcji "mail" wlaczonej, drugi raz w sumie nie powinienem jej pisac, stad zamienilem to na xxx. Jezeli kogos to urazilo to przepraszam.

Jednak pozwole sobie zwrocic uwage, ze moje podanie ceny jest niczym w stosunku to tego co inni uzytkownicy robia z tematu wink Tak czy siak, nikt od moze 6 postu, dyskusja jest niepotrzebna smile

52 (edytowany przez build000 2015-07-04 12:50:36)

Odp: Pomoc w wyborze routera

pepe2k napisał/a:
build000 napisał/a:
pepe2k napisał/a:

Jakiekolwiek dyskusje w kwestiach sprzedaży/kupna załatwia się tutaj na PW, a nie publicznie (pomijam już fakt, że Cezary w ogóle nie zezwala na ogłoszenia dot. sprzedaży). Nikogo nie interesują Wasze negocjacje ceny i kwestie wysyłki, nie róbcie bałaganu, bo za miesiąc ktoś będzie miał podobne pytanie jak Ty i na co mu się przyda taki wątek-śmietnik?

Co się martwisz - poznają Ciebie od "przyzwoitej strony" i mnie od "złej" - także lansing na razie Ci idzie dobrze - jak lasce na molo za loda, za 5 dych big_smile

Dobry tekst,  zostawię dla potomnych.

To też już pisałem - ale co tam - możesz nawet w ramki oprawić i powiesić na ścianie - z nowości dodam: możesz się nawet modlić do tego obrazka jak lubisz, lub sobie strzepać - co tam lubisz i bardziej Cię zadowoli. big_smile