Odp: Pomoc w wyborze routera
Spoko - ostatecznie publicznie zadeklaruj ile jesteś w stanie zapłacić za wszystko razem i kończymy tą pisaninę tu na forum o tym. ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Pomoc w wyborze routera
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Spoko - ostatecznie publicznie zadeklaruj ile jesteś w stanie zapłacić za wszystko razem i kończymy tą pisaninę tu na forum o tym. ![]()
Wyjde na mocno niezdecydowana osobe, no ale chyba taki juz jestem...
Dałeś się wmanipulować, ale to Twoja kasa i Twoja sprawa. Ktoś tu zrobi niezły interes, ale to nie będziesz Ty.
Kwote oficjalnie za deklarowalem w poscie, 190 z k.w. ![]()
eerozeteen napisał/a:Wyjde na mocno niezdecydowana osobe, no ale chyba taki juz jestem...
Dałeś się wmanipulować, ale to Twoja kasa i Twoja sprawa. Ktoś tu zrobi niezły interes, ale to nie będziesz Ty.
E tam dalem, przemysallem mocno sprawe, na moim asusie i tak wiar po 3 MB flasza hula, mimo iz mam luci wgrane
16 mi starczy, a co do ceny, wydaje mi sie ona ok za taki sprzet, Cezary tez w pierwszym poscie podal ze do 200 ten model.
Chcialem przeznaczyc 200, negocjuje za 190 z wysylka mi cena odpowiada, a jak build chce ze mnie zedrzec, to przynajmniej niech wypije moje zdrowie za moje pieniadze ![]()
Odpisałem na meila - jakby co nadam paczkę na poczcie w pon. priorytetem/expresem czy jak to się tam zwie, więc z W-wy do Lublina to chyba góra 2 dni będzie. Powiem dlaczego jeszcze pocztą - pocztę mam blisko chałupy a obecnie jestem, że tak powiem, mniej sprawny ruchowo więc nie musiałbym szukać paczkomatu po Wawie...
Jak jesteś zainteresowany to odpisz na meila i podaj dane do paczki wysyłanej pocztą - kończę o tym i już nie wracam do sprawy na forum.
Jeżeli chodzi o Netgeary to jest dobra cena - http://allegro.pl/06-h11-router-netgear … 24397.html
190 za wndr3800 to bym dał ale jak by drugi był gratis.
wczesniej 120, teraz 240?
http://allegro.pl/06-h11-router-netgear … 63010.html
a pudelko wyglada jakby z tira spadly ![]()
wczesniej 120, teraz 240?
http://allegro.pl/06-h11-router-netgear … 63010.html
a pudelko wyglada jakby z tira spadly
Tamten był do licytacji. Nówka kosztuje 249zł z darmową wysyłką i antywirusem na rok i gwarancją na 2 lata - http://allegro.pl/router-netgear-wndr43 … 61247.html
Uwaga, nalot fanboyów Netgeara ![]()
Jak to mówią, każda pliszka swój ogonek chwali, a kolega @silvah to chyba jedyny posiadacz WRT1200AC na tym forum.
Autor tematu podjął (chyba?) już ostateczną decyzję i nie ma dalej sensu tego ciągnąć. Tyle kasy za prawie 5 letni sprzęt, z jednym gniazdem USB 2.0. A pomyśleć, że za ~215 PLN "rozdawali" na iBOOD Belkina z USB 3.0 i AC1750... ![]()
tak wiem, widziałem i to i pozostalem z alledrogo, ale jak juz wyzej wspomnialem, 128MB mi nie trza jednak, cene tez do 200 sobie ustalilem, nie chce przekraczac, a ze 3800 drogo, ale przynajmnej z zaufanego zrodla. Pozatym te 4300 maja jakis problem z radiem 5g wiec nie chce sie wkurzać i na ten element.. Postanowilem przeplacic bo moge
a i nie ma czegos sensowniejszego aktualnie w internetach dla mnie....
Uwaga, nalot fanboyów Netgeara
Jak to mówią, każda pliszka swój ogonek chwali, a kolega @silvah to chyba jedyny posiadacz WRT1200AC na tym forum.Autor tematu podjął (chyba?) już ostateczną decyzję i nie ma dalej sensu tego ciągnąć. Tyle kasy za prawie 5 letni sprzęt, z jednym gniazdem USB 2.0. A pomyśleć, że za ~215 PLN "rozdawali" na iBOOD Belkina z USB 3.0 i AC1750...
hehe...co za zlot fanbojów TP-Link... ![]()
pepe2k napisał/a:Uwaga, nalot fanboyów Netgeara
Jak to mówią, każda pliszka swój ogonek chwali, a kolega @silvah to chyba jedyny posiadacz WRT1200AC na tym forum.Autor tematu podjął (chyba?) już ostateczną decyzję i nie ma dalej sensu tego ciągnąć. Tyle kasy za prawie 5 letni sprzęt, z jednym gniazdem USB 2.0. A pomyśleć, że za ~215 PLN "rozdawali" na iBOOD Belkina z USB 3.0 i AC1750...
hehe...co za zlot fanbojów TP-Link...
W zupełności rozumiem Twoje rozbawienie... próbowałeś wcisnąć tego Netgeara na tym forum już od... marca? No i w końcu się udało, szczerze gratuluję. To teraz, zgodnie z zapowiedziami, czas na WRT1200AC? ![]()
Nie wcisnąć i nie od marca - tylko sprzedać co mi po prostu zalega na chacie (co nie oznacza, że jest lewe, czy niesprawne, i.t.d.) i chyba jakieś parę dni o tym piszę (może 4), gdzie zaoferowałem konkretnie, że mam na sprzedaż. Podałem cenę i oczekuję świadomych nabywców - takie Twoje pier..nie na pewno nic nie zmieni, jak ktoś chce to nabyć za tyle co proponuję i wie co chce kupić. Jak nie chce, to nie nabędzie - przymusu nie ma - ot i cała polityka i tyle co sobie pospamujesz o tym to...Twoje. ![]()
A tak wracając do sedna sprawy to kolega się rozmyślił - więc podjął świadomą decyzję i tyle.
Udac narazie sie nie udalo
Kolega jest nieugiety w negocjacjach i chyba pepe2k nie masz racji ze on go chce sprzedac
Bo jak by chcial to by przystal na to co pisalem w @.
No ale naraize chyba zsotaje mi dalej szukac dobrych ofert, czy to netgearow czy to tp-linkow pod tymi samymi numerkami, moze cos sie uda ustrzelac...
@build -o ferta moja beidze aktualna do czasu jak cos mi w rece nie wpadnie...
Moja oferta też aktualna na proponowanych wcześniej warunkach - 180 zeta + k.w. - lub jak kto woli - 200 zeta do zapłacenia przez nabywającego i już go inne opłaty nie interesują.
no ale ja bede sie nada upierac przy xxx k.w. (xxx (jeszcze chce utargowac) + xx bo mozna taniej nawet poczta pobranie z "odbiorem" w punkcie), tyle mojego jak sie nie dogadamy to to, ze w oczach wiekszosci na forum nie zrobie "zlotego" interesu ![]()
Panowie, to forum to nie jest targ, załatwiajcie sobie formalności i negocjacje na PW.
pepe2k - nie wpier...aj się już dalej między wódkę i zakąskę, że tak to ujmę po warszawsku...
eerozeteen - odpisałem - mam wrażenie, że jednak się dogadamy...przeczytaj w meilu dlaczego. ![]()
pepe2k - nie wpier...aj się już dalej między wódkę i zakąskę, że tak to ujmę po warszawsku...
eerozeteen - odpisałem - mam wrażenie, że jednak się dogadamy...przeczytaj w meilu dlaczego.
To jest publiczne forum. Grzecznie przypomniałem Wam, że nie służy takim celom, ale jak widzę - kultura na wysokim poziomie wyłazi.
build000 napisał/a:pepe2k - nie wpier...aj się już dalej między wódkę i zakąskę, że tak to ujmę po warszawsku...
eerozeteen - odpisałem - mam wrażenie, że jednak się dogadamy...przeczytaj w meilu dlaczego.
To jest publiczne forum. Grzecznie przypomniałem Wam, że nie służy takim celom, ale jak widzę - kultura na wysokim poziomie wyłazi.
A ja Ci przypominam też - nie pisz już więcej w tym temacie jak nie masz nic do dodania merytorycznego w tym temacie - moralizowanie i pouczenia zostaw swoim kumplom z ubecji. ![]()
pepe2k napisał/a:build000 napisał/a:pepe2k - nie wpier...aj się już dalej między wódkę i zakąskę, że tak to ujmę po warszawsku...
A ja Ci przypominam też - nie pisz już więcej w tym temacie jak nie masz nic do dodania merytorycznego w tym temacie - moralizowanie i pouczenia zostaw swoim kumplom z ubecji.
Będę sobie pisał, gdzie będę sobie chciał i nic Ci do tego ![]()
Domyslam sie ze wy to tak zawsze, ale dla uspokojenia nerwow pepe2k wyiksowalem ost w pis w ktorym napisalem zlotowki, bo chyba to on zamienil ten temat w targ ![]()
build000 napisał/a:pepe2k napisał/a:To jest publiczne forum. Grzecznie przypomniałem Wam, że nie służy takim celom, ale jak widzę - kultura na wysokim poziomie wyłazi.
A ja Ci przypominam też - nie pisz już więcej w tym temacie jak nie masz nic do dodania merytorycznego w tym temacie - moralizowanie i pouczenia zostaw swoim kumplom z ubecji.
Będę sobie pisał, gdzie będę sobie chciał i nic Ci do tego
To pisz - tylko nie do mnie bo zawsze wtedy możesz liczyć na jedno - parę ch... dla ostudzenia Twojego ego. ![]()
Domyslam sie ze wy to tak zawsze, ale dla uspokojenia nerwow pepe2k wyiksowalem ost w pis w ktorym napisalem zlotowki, bo chyba to on zamienil ten temat w targ
Jakiekolwiek dyskusje w kwestiach sprzedaży/kupna załatwia się tutaj na PW, a nie publicznie (pomijam już fakt, że Cezary w ogóle nie zezwala na ogłoszenia dot. sprzedaży). Nikogo nie interesują Wasze negocjacje ceny i kwestie wysyłki, nie róbcie bałaganu, bo za miesiąc ktoś będzie miał podobne pytanie jak Ty i na co mu się przyda taki wątek-śmietnik?
eerozeteen napisał/a:Domyslam sie ze wy to tak zawsze, ale dla uspokojenia nerwow pepe2k wyiksowalem ost w pis w ktorym napisalem zlotowki, bo chyba to on zamienil ten temat w targ
Jakiekolwiek dyskusje w kwestiach sprzedaży/kupna załatwia się tutaj na PW, a nie publicznie (pomijam już fakt, że Cezary w ogóle nie zezwala na ogłoszenia dot. sprzedaży). Nikogo nie interesują Wasze negocjacje ceny i kwestie wysyłki, nie róbcie bałaganu, bo za miesiąc ktoś będzie miał podobne pytanie jak Ty i na co mu się przyda taki wątek-śmietnik?
Co się martwisz - poznają Ciebie od "przyzwoitej strony" i mnie od "złej" - także lansing na razie Ci idzie dobrze - jak lasce na molo za loda, za 5 dych ![]()
pepe2k napisał/a:eerozeteen napisał/a:Domyslam sie ze wy to tak zawsze, ale dla uspokojenia nerwow pepe2k wyiksowalem ost w pis w ktorym napisalem zlotowki, bo chyba to on zamienil ten temat w targ
Co się martwisz - poznają Ciebie od "przyzwoitej strony" i mnie od "złej" - także lansing na razie Ci idzie dobrze - jak lasce na molo za loda, za 5 dych
Dobry tekst, zostawię dla potomnych.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Pomoc w wyborze routera
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc