Temat: Gargoyle Barrier Breaker - GUI z AA czy jest w planach?
Witam.
Chciałbym zapytać czy jest w planach opracowanie Gargoyle Barrier Breaker z interfejsem graficznym, zastosowanym we wcześniejszych wersjach AA (do wersji 1.6.2.2). Moje zapytanie wynika po części z przyzwyczajenia, a także z intuicyjności tamtego interfejsu, gdzie wszystko było intuicyjnie poukładane, dodatkowo istniało sporo rożnych wersji skórek, w zależności od indywidualnych upodobań. Niestety GUI Luci jest bardzo chaotyczne i nie spójne, ciężkie w konfiguracji dla osób nie bardzo obeznanych w sieciach komputerowych(opinie wielu osób zachęconych przeze mnie do zainstalowania Gargoyle AA z którego byli bardzo zadowoleni - po zainstalowaniu BB z Luci mają problemy z niektórymi podstawowymi funkcjami). Wersje AA niestety nie są już rozwijane, a na pewno nie wszystkie możliwości sprzętu zostały wykorzystane, więc myślę że wypuszczenie Gargoyle BB z poprzednim GUI, było by na pewno dla sporej części użytkowników dużym udogodnieniem i rozwojem oprogramowania na ich routery. W sumie nie ma co ukrywać ale na pewno mnóstwo ludzi kupiło routery TP-Linka, ze względu na wsparcie Gargoyle i TP-Link powinien wesprzeć finansowo Cezarego za kawał dobrej roboty dzięki której ich sprzęt znalazł więcej nabywców
Pozdrawiam