Odp: TP-Link MR3220 Ver 2.2 PrintServer nie mogę uruchomić
Prawie. Kmod-usb-printer i kmod-usb2 zaznacz.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → TP-Link MR3220 Ver 2.2 PrintServer nie mogę uruchomić
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
miałem to chyba zaznaczone. Jeszcze jedno mnie nurtuje, nie było profilu do mr 3220 v1 i v2 dlaczego?
Nie wszystkie urządzenia są w profilach ujęte, budują się jak zrobisz dla wszystkich platform.
Nie wszystkie urządzenia są w profilach ujęte, budują się jak zrobisz dla wszystkich platform.
oooo nie. To cztery godziny budowania poszły chyba na marne. Bo jam mam tp-link mr 3220 ver. 2.2 a profil to chyba jest do v.1. Więc dla mojego chyba nie zbuduje?
NIe, nie poszło na marne bo jeżeli to był pierwszy raz to i tak musiał wszystko ściągnąć i skompilować kompilować. Po prostu przerwij to, zrób make menuconfig, wybierz wszystkie urządzenia, wyjdź i zrób ponownie make.
NIe, nie poszło na marne bo jeżeli to był pierwszy raz to i tak musiał wszystko ściągnąć i skompilować kompilować. Po prostu przerwij to, zrób make menuconfig, wybierz wszystkie urządzenia, wyjdź i zrób ponownie make.
Jest!. Zrobiłem jak mówiłeś i udało się. Zmieściło się wszystko co potrzebuję w obrazie.
Dziękuję za pomoc.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → TP-Link MR3220 Ver 2.2 PrintServer nie mogę uruchomić
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc