Odp: WDR3600 problem z prędkością po wifi
panowie czy luci-ar71xx-generic-tl-wdr3600-v1-squashfs-factory.bin z 2015-Mar-07 13:05:31
testował ktoś i czy jest to oprogramowanie po polsku
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → WDR3600 problem z prędkością po wifi
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
panowie czy luci-ar71xx-generic-tl-wdr3600-v1-squashfs-factory.bin z 2015-Mar-07 13:05:31
testował ktoś i czy jest to oprogramowanie po polsku
Skąd to masz? Jeśli nie jest po polsku to w Luci można doinstalować ![]()
Podłączę się do tego tematu chociaż posiadam router wdr-4300. Mam pytanie odnośnie połączenia wifi. Zakupiłem ostatnio do laptopa taki adapter http://www.edimax.com/edimax/merchandis … w-7711ulc/.
Wszystko fajnie się łączy ale za nic nie mogę uzyskać szybkiego połączenia na 5 Ghz. Max łączy sie do 150 Mb/s. Co mooże to powodować??
11n (40MHz): MCS0-7 (up to 144Mbps)
W specyfikacji dongle. A WDR4300 nie ma AC żeby się w AC połączył.
Czyli wychodzi na to ze max jaki mogę sie połaczyć w tym zestawieniu to te właśnie 150 Mb/s
Tak.
Skąd to masz? Jeśli nie jest po polsku to w Luci można doinstalować
To ma domyślnie polski.
To ma domyślnie polski.
tylko jak z prędkością
Cezary napisał/a:To ma domyślnie polski.
tylko jak z prędkością
Sprawdź, to się dowiesz.
gregor36 napisał/a:Cezary napisał/a:To ma domyślnie polski.
tylko jak z prędkością
Sprawdź, to się dowiesz.
poległem nie udało mi się uruchomić wifi połączenie było z ograniczeniem
Wifi musisz włączyć i skonfigurować po instalacji bo z tego co pamiętam jest wyłączone domyślnie.
Wifi musisz włączyć i skonfigurować po instalacji bo z tego co pamiętam jest wyłączone domyślnie.
włączyłem ustawiłem klucz połączyło sie z kompem ale do internetu już nie dopuściło
A internet połączyłeś pod wan (i ma inną adresację niż lan)?
A internet połączyłeś pod wan (i ma inną adresację niż lan)?
internet po kablu działał jest to oprogramowanie dość skomplikowane poczekam na gargoyle
Przyznam Ci się, że LuCi jest prostsze i bardziej intuicyjne i osobiście go wolę.
Przyznam Ci się, że LuCi jest prostsze i bardziej intuicyjne i osobiście go wolę.
tylko nie ma do niego takich opisów konfiguracji ja do gargoyle
a jak z prędkością po wifi ? na kablu było ok a wifi nie wiem
Lepiej niż na AA z gargoyle. Dlatego się przerzuciłem. A co do oryginalnego to sam się wypowiadałeś. Sprzętowego NATu nie wspiera jak oryginalny.
A nie ma jakiegoś dodatku żeby te WDR albo WR 1043 V2 obsługiwał modem LTE Hi Link pod orginalnym softem jak seria Mr ??
Oryginalny soft tp-linka nie obsługuje 3g w ogóle na tych modelach. Dlaczego to już tylko tp-linka pytać, czemu w niektórych modelach jest a w niektórych nie.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → WDR3600 problem z prędkością po wifi
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc