Odp: Modem Huawei e3372 Play i router TP-Link TL-MR3420 v1
@gumis84: jeżeli masz dostęp przez przeglądarkę do niego to to jest hlink, ustaw dhcp i inny interfejs i tyle.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Modem Huawei e3372 Play i router TP-Link TL-MR3420 v1
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
@gumis84: jeżeli masz dostęp przez przeglądarkę do niego to to jest hlink, ustaw dhcp i inny interfejs i tyle.
Cezary gdzie mam przestawić to dhcp i na jakie? I jaki interfejs mam zmienić i w czym?
Wszystko masz dawno opisane: http://eko.one.pl/?p=openwrt-modemygsm# … 2e353iinne
Czyli muszę ściągnąć openwrt i gargoyle? Masz może namiar na najnowsze? I co to za sterowniki cdc? Bo nie ogarniam
Nie. Masz podane ustawienia i dla czystego openwrt i dla Gargoyle, w zależności czego używasz. cdc to pakiet do zainstalowania.
Nie używałem żadnego. Więc nie kojarzę. Który będzie łatwiejszy i lepszy? A ten pakiet cdc skąd mam wziąść? sory że tak zawracam gitarę ale nie mam o tym zielonego pojęcia.
Jak nie używasz żadnego? To co masz na MR3420? Bo jak oryginał to od razu następne pytanie: co właściwie robisz na tym forum?
Mam oryginał ale nie działa mi. Więc chcę to przerobić żeby działał mi internet w lte.I ja mam mr 3220 v2.4
Zainstaluj gargoyle, skonfiguruj i masz. Zacznij od czytania faq na górze tej strony, potem kup sobie hub usb z własnym zasilaniem.
Wielkie podziękowania dla Cezary. Zainstalowałem gorgoyle i ustawiłem tak jak w tym linku co mi podałeś i wszystko śmiga bardzo dobrze. Jeszcze raz dzięki!!! pozdro
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Modem Huawei e3372 Play i router TP-Link TL-MR3420 v1
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc