1

Temat: nsa310, openwrt i wolne transfery.

Witam.

Mam nsa310, zrobiłem overclocking wg pepe2k wgrałem openwrt i mam wolny transfer. Upload do nsa to 40MB/s, z kolei download 22MB/s. Czytałem, że po overclockingu powinno być nawet 90MB/s. Może jakiś inny system?

2

Odp: nsa310, openwrt i wolne transfery.

enkel napisał/a:

Witam.

Mam nsa310, zrobiłem overclocking wg pepe2k wgrałem openwrt i mam wolny transfer. Upload do nsa to 40MB/s, z kolei download 22MB/s. Czytałem, że po overclockingu powinno być nawet 90MB/s. Może jakiś inny system?

No to źle przeczytałeś albo coś Ci się przewidziało.

3

no to mi się przywidziało
przepraszam, nic tam nie było o transferach. Powiedzcie, czy to dobre wyniki?
Poza tym kupiłem dysk 3TB, chyba muszę zmienić u-boota. Mam serial kabel. Może jakoś łatwiej spod windy jakimś ymodemem wgrać?

4

enkel napisał/a:

no to mi się przywidziało
przepraszam, nic tam nie było o transferach. Powiedzcie, czy to dobre wyniki?
Poza tym kupiłem dysk 3TB, chyba muszę zmienić u-boota. Mam serial kabel. Może jakoś łatwiej spod windy jakimś ymodemem wgrać?

Na forum openrouter.info masz ogromny wątek od tym sprzęcie. Znajdziesz tam odpowiedzi na powyższe pytania i pewnie wszystkie kolejne które wpadną Ci do głowy.

5

90MB/s...dobre - nie baw się na tym w openwrt, tylko postaw debiana i czysta sambę.  Jak lubisz klikać to omv, stabilne swoje jajko z modułami mogę udostępnić (z wieloma gotowcami miałem zwiechy przy sambie) .