partyzant napisał/a:Ba ja twierdzę że :router mój nie działa nie z winy winy oc (bo było minimalne) lecz twego ubota i doskonale o tym wiesz ale o tym sza lepiej wszystkich od tumanów wyzywać.
Nie, Twój router nie działa, bo głupio zrobiłeś, a teraz będziesz miał pretensje do wszystkich i wszystkiego wokół.
Przejrzyj ten wątek raz jeszcze, od początku, do końca. Ostrzegałem w nim przed wgrywaniem tego, co postanowiłeś sobie wgrać. Moja modyfikacja, dostępna publicznie w postaci źródeł i gotowych obrazów ustawia domyśle zegary i nie będę ponosił żadnej odpowiedzialności za czyjeś obrazy, które bazują na tym co zrobiłem (czytaj: ktoś sobie to wziął, zmodyfikował, opublikował, a Ty to wgrałeś i pretensje masz do mnie? Puknij się w głowę, porządnie!).
Dlatego proszę - nie przekręcaj faktów i nie oskarżaj mnie bezpodstawnie o to, do czego doprowadziłeś sam, swoim brakiem wiedzy, doświadczenia i zabawą we wgrywanie niesprawdzonego firmware, przed którym tylko w tym wątku ostrzegałem już dwa razy. Jeżeli masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, to jest to tylko i wyłącznie Twój problem.
Jeżeli nie zgadzasz się z moimi wypowiedziami i ich tonem, to trudno, nie musisz. Ale wydaje mi się jednak, że mam trochę większe doświadczenie i jak piszę na publicznym forum, na podstawie doświadczeń praktycznych, a nie widzi mi się, jakie skutki może spowodować wgranie tego konkretnego firmware i dalsze zabawy, to chyba nie dla zabawy tylko ku przestrodze, hm?
PS. Twierdzić to sobie możesz o stanie pogody, bo do tego nie jest potrzebna żadna wiedza i doświadczenie, a nie o czymś, o czym masz mgliste, jeżeli nie zerowe, pojęcie...
PSS. Wskaż mi chociaż jedno miejsce, w którym nazwałem kogoś "tumanem". Wypisywanie i robienie głupot to jedno, a bycie tumanem to drugie, nie przekręcaj i nie łącz tych spraw.