1 (edytowany przez marczelo 2014-10-24 15:05:49)

Temat: BB za mną teraz czas na Gargoyle

Witam
Cezary mam pytanie czy w katalogu ar71xx-src muszę zrobić podkatalogi itp.Patches i do niego po wrzucać paczki z packages ? 

PS. Opisz mi to w skrócie co i jak muszę zrobić by na start był PL

Czy sam z packages robi  pytam bo jeszcze nie robiłem gargulca

Podejmę się naprawy ruterów TP-Link od WR1043 -MR3420 i pozostałe modele kontakt na private! smile i smile

Obrazy do ruterów są mojej Kompilacji i z nich korzystam i mam własne pakiety na dzień obecny są to BB  i Gargulec big_smile i big_smile

2

Odp: BB za mną teraz czas na Gargoyle

A "WALK ON" (http://eko.one.pl/forum/viewtopic.php?id=9712) ogarnąłeś?
Wszyscy bardzo czekamy na rozwiązanie zagadki...

3

pepe2k

Właśnie temat się wyjaśnił

Podejmę się naprawy ruterów TP-Link od WR1043 -MR3420 i pozostałe modele kontakt na private! smile i smile

Obrazy do ruterów są mojej Kompilacji i z nich korzystam i mam własne pakiety na dzień obecny są to BB  i Gargulec big_smile i big_smile

4

Po prostu w /etc/config/gargoyle masz ustawić język na Polish-PL. Ja to robię w /etc/uci-defaults własnym skryptem.

Masz niepotrzebny router, uszkodzony czy nie - chętnie przygarnę go.

5

Aha  Cezary ale ja u siebie nie widzę /etc/config albo  źle szukam mam  2,5 GB Pobrane samego folderu Gargoyle. Nie wiem czy wszystko pobrało się a themes powrzucać do package i do plugin-gargoyle-i18n-Polish-PL potem www tak ?

6

W docelowym obrazie. Więc np. w files sobie umieszczasz etc/uci-default/tu_moje_rzeczy i robisz w tym normalny skrypt.

Nic nigdzie nie wrzucasz. Wszystko jest w pakietach więc po prostu zaznacz odpowiednie pakiety, a tym bardziej plugin-gargoyle-i18n-Polish-PL - to też pakiet!

Masz niepotrzebny router, uszkodzony czy nie - chętnie przygarnę go.

7

OK już mam to co pisałeś  ten /etc/   ok i themes tam wrzucić do www

8

Aha  sorry nie czytałem co napisałeś

9

Nigdy już się nie nauczysz edytować i poprawiać własne posty, prawda?

Gargoyle fanatic user
WR1043ND v2 16MB / WR902AC v3 / MR3020 16MB+64MB / WR703N / WT3020 / E3372