Mam zrobiony Extroot, dodałem minidlna, share-users i to wszystko, aby udostępniać sobie usb poprzez ftp/nfs/cifs. To wszystkie kroki, które podpowiedziałeś mi w poprzednim moim temacie.
Teraz nosiłem się z zamiarem, aby postawić sobie serwer www, chciałem doinstalować całość LAMP. Tyle tylko, że nie zdążyłem w czasie, bo zanim doczytałem, to pojawiła się właśnie wersja 1.6.2.1.
Dlatego pytam, czy pluginy/paczki są kompatybilne, abym nie musiał przerabiać materiału z ustawieniami wszystkiego na nowo.
Najrozsądniejszym dla mnie wyjściem z tego, aby nie tracić ustawień itp. i przeznaczyć sobie MR3220 do zabawy z tymi wszystkimi konfiguracjami, to postawię sobie Gargoyle 1.6.2.1 na WR740 i to będzie moja brama na świat internetowy, a MR3220 będzie moim pseudo NASem. Bo ciągłe konfigurowanie na nowo i aktualizawanie wszystkiego jest niepotrzebną stratą czasu... pomimo że zapamiętuję komendy i poszczególne kroki z poradników. Jednak żona nie lubi, jak rozłącza się dostęp do Internetu w najmniej odpowiednim momencie 
A jak już ogarnę wszystko z konfiguracją i będę ze wszystkiego zadowolony, to podmienię WR740 na MR3220 i zostawię wszystko w najlepszym porządku 
Pozdrawiam Michu7