Temat: kłopot z mc
Witam
Mam Asusa WL 500 GP z zainstalowanym X-Wrt niestety ilekroć zainstaluje firmware od początku to nie mogę wrzucić sobie mc tzn pakiety się elegancko ściągają instalują i teoretycznie powinno działać ale po wpisaniu "mc" konsola jakby się zawieszała wyskakują jakieś krzaki i niestety nic nie da sie zrobić pomaga tylko otwarcie nowej sesji. Dodam jeszcze że instaluje go w oparciu o tą stronę http://forum.openwrt.org/viewtopic.php?pid=34740 próbowałem wgrać starszą wersję systemu ale kończy się tym samym a tym czasowo korzystam z obrazu routera kolegi na którym mc śmiga z tym tylko że jest trochę kłopotliwy ze względu na specyficzną konfiguracje jego sprzętu.
Dodam jeszcze że użytkownikiem tego OS jestem od paru dni i nie wiem jeszcze co i jak orientuje się jeszcze bardzo słabo w temacie aczkolwiek staram się robić postępy dlatego proszę o choć trochę wyrozumiałości ze strony bardziej zorientowanych w temacie kolegów i jeżeli coś jest nie jasne lub potrzebujecie kod jakiegoś pliku to postaram sie zamieszczać w miarę możliwości.
tymczasem pozdrawiam wszystkich
finch