26

Odp: Gdzie hosting???

Dla mnie TYLKO VPS, dowolnośc i optymalizacja, najlepiej VPS SSD, sa juz od 20zł

RB760iGS + RB260GS / Ryzen 5 2660 / 16G DDR4 / MiniITX - Inea 1G (https://i.imgur.com/TLbJVDw.png)
RB951-2HnD / Celeron J1900 / 4G DDR3 / MiniITX - Satpol 100M

27

AntyLop22 napisał/a:

Ja polecam linuxpl.com smile Od lat trzymam tam swoje strony i wszystko działa jak trzeba smile

Byłem przez 1.5 roku. Akurat w czasie boomu na linuxpl, maszyny zwolniły drastycznie, problemy z dodaniem php 5.3, jedynie szybka reakcja helpdesku odciągała mnie od zmiany. Ale tylko do czasu.

28

Generalne opłaty się liczą. ale jak wspomnailem, stawiacie VPS za 25zł z VIPOWER.pl system Debian, do tego możec ale nie musicie system z zarządzaniem, coś podobnego do DirectAdmina (ja preferuje konsole) i parkujecie kilkanaście domen, kolokacja w Gdańsku, dyski SSD, czego chcieć więcej;) ?

RB760iGS + RB260GS / Ryzen 5 2660 / 16G DDR4 / MiniITX - Inea 1G (https://i.imgur.com/TLbJVDw.png)
RB951-2HnD / Celeron J1900 / 4G DDR3 / MiniITX - Satpol 100M

29

zdzichu6969 napisał/a:

Generalne opłaty się liczą. ale jak wspomnailem, stawiacie VPS za 25zł z VIPOWER.pl system Debian, do tego możec ale nie musicie system z zarządzaniem, coś podobnego do DirectAdmina (ja preferuje konsole) i parkujecie kilkanaście domen, kolokacja w Gdańsku, dyski SSD, czego chcieć więcej;) ?

Nie każdemu VPS zaraz potrzebny. Czasami wystarczy zwykły hosting z promocji za 15zł/rok z 2 darmowymi domenami jak to było w az.pl.

30

Ja z swojej strony polecam Mintshost mam tam hosting www jak i serwer VPS oba działają tak jak powinny za przyzwoite pieniądze smile

31

Posty osób, które mają tylko jeden post i zarejestrowały się tylko po to, żeby zamieścić w tym wątku "polecam XYZ" powinny wylecieć z tego wątku...

32

Cezary, może czas już zamknąć ten wątek?

33

Chyba tak, co też czynię.

Masz niepotrzebny router, uszkodzony czy nie - chętnie przygarnę go.