dawcior-al napisał/a:Aaa. Czyli ten 3600 będzie ok? Pociągnie drukarkę, modem i dysk?
Jak całość podłączysz do dobrego aktywnego HUB-a to tak (z pewnością nie do tego który masz obecnie-1A zasilanie mówi wszystko o tym HUB-ie, sam modem LTE wg specyfikacji Huawei potrzebuje -power supply
4.75V-5.25V / 800mA). Używam w tej chwili WDR3600, bez HUB-a (muszę zorganizować sobie zasilacz do HUB-a, bo przetwornica routera pracuje na pełnych obrotach-jak podłączam zewnętrzny HUB bez zasilacza to w chwili nawiązywania połączenia rozłącza zasilanie na magistrali USB) z podłączoną równocześnie drukarką USB. Sygnał na modemie mam taki
260 01
CSQ:29
RSSI:-55dBm
LAC:FFFE (65534)
CID:5B01 (23297)
Typ modemu:Huawei Technologies Co., Ltd. E398
a transfery obecnie w szczycie takie
dawcior-al napisał/a:dlaczego prędkość downloadu jest niższa od uploadu? Czy to znaczy, że ten router jest wydajniejszy w uploadzie? 
Odpiąłem aktywny hub i prędkość jak z.
Modem podłączony bezpośrednio 30Mb/s download.
W przypadku ww modelu routera to musisz się cieszyć że w ogóle działa (to słaba jednostka z małą ilością pamięci RAM). Co do upload-u to z reguły informuje o obciążeniu nadajnika (o ile mamy właściwe parametry sygnału na modemie). Żeby Cię nie zmylił mój ww test to spójrz na wczorajszy
.