Temat: modem do aero2

Cześć,
przymierzam sie do zakupu modemu do AERO2 który będę miał podłączony do OpenWRT. Znalazłem na Allegro D-Link DWM-156 ale  nie widziałem go w temacie działających modemów, a jedyne wzmianki o nim na forum wskazują że są z nim jakieś problemy po podłączeniu go do Openwrt. Ogólnie to odradzacie zakup tego modemu? Może macie jakis sprawdzony który będzie na 100% działał?

Linksys WRT300n
Asus N18U

2

Odp: modem do aero2

E3131 działa. E173 działa. Jak dostanę 156 A7 w swoje łapki to zobaczę co z nim jest.

Masz niepotrzebny router, uszkodzony czy nie - chętnie przygarnę go.

3

E3131 bądź E3251.

4

goldi11 napisał/a:

Cześć,
przymierzam sie do zakupu modemu do AERO2 który będę miał podłączony do OpenWRT. Znalazłem na Allegro D-Link DWM-156 ale  nie widziałem go w temacie działających modemów, a jedyne wzmianki o nim na forum wskazują że są z nim jakieś problemy po podłączeniu go do Openwrt. Ogólnie to odradzacie zakup tego modemu? Może macie jakis sprawdzony który będzie na 100% działał?

Myślę, że za ~60 zł w biedronce warto go kupić, to nie jest żaden hilink więc z mniejszym (lub większym) wysiłkiem i pod OpenWrt go uruchomisz. Podpinałem go pod windą i śmigał od ręki. Jak będę u teścia sprawdzę na openwrt. Może w weekend.