Temat: TP Link MR3220 + ADU890W
Z racji że to mój pierwszy post tutaj witajcie.
Zakupiłem ruter TP LINK MR3220 V2 do modemu AnyData 890W i zaczęły się problemy... przyznaje że w sprawach sieci dopiero "raczkuje". Na firmowym oprogramowaniu wykrywało modem pisało "identyfied" lecz siła sygnału była zerowa, cóż kombinowałem według różnych wskazówek tudzież stąd i nic. Zaktualizowałem firmware do najnowszego ze strony tp linka.... zmieniło to tylko tyle że dioda na modemie świeciła a po aktualizacji już nie.... hmm... zaktualizowałem do Gargolye tudzięż chyba najnowszego, lecz to zmieniło nie wiele... konfiguracja wprowadzona laptop/tablet znajduje sieć wi fi ale z internetem nie łączy... operator Orange więc pinu wyłączyć nie mogę to zmieniłem go na 1111 jak gdzieś wyczytałem ale nic....
Proszę was o pomoc (szczególnie Cezarego szanując jego maila wedle wskazówki i zwracając się tutaj) .
Obecnie zainstalowane mam Gargolye 1.5.10.0 wersja modemu V2
P.S= dodam że posiadam również modem Huaweii E156G i na nim również nie działa nic to samo .
Mam nadzieję że otrzymam od was jakąś pomoc i nie zdublowwałem wątku etc. ale na prawdę próbowałem już wielu rzeczy i dłużej sam nie dam rady...