1 (edytowany przez Mikrotik23 2014-04-12 21:18:30)

Temat: Problem z motywem w nowej wersji gargoyle

Mam problem z prawidłowym wyświetlaniem motywu "Blue Ice C" po aktualizacji z gargoyle 1.6.0.4 na 1.6.0.5. Router mr3020. Po zainstalowaniu wyświetla się sam tekst a na oryginalny motywie wszystko jest w pożądku.
https://drive.google.com/file/d/0By0xY0 … sp=sharing

2

Odp: Problem z motywem w nowej wersji gargoyle

Zrestartuj router po prostu, wyczyść cache przeglądarki.

Masz niepotrzebny router, uszkodzony czy nie - chętnie przygarnę go.

3

Dzięki wielkie. Restart pomógł.

4

Wczoraj się 'kopałem' z routerem przy przejściu z 1.6.0.1 na 1.6.0.4, m.in. po aktualizacji nie działały mi motywy: zaraz po starcie wrzuciłem 'Dark One' i klapa - wszystko 'rozsypane' na tekstowo. Dodatkowo zmiana nazwy urządzenia i domeny w sekcji Identyfikacja powodowało wylogowanie z systemu oraz ... reset ustawień czasu. Objaw powtórzył się dwukrotnie - po resecie do ustawień fabrycznych stało się dokładnie to samo. Dziwne.

Tak czy inaczej zalogowałem się na domyślnym motywie, zmieniłem konfigurację czasu tak aby czas był brany z europejskich serwerów czasu, poczekałem aż się wszystko ustawi, chyba wykonałem restart tak na wszelki wypadek i potem już poszło OK.

Dzisiaj, przy przejściu z 1.6.0.4 na 1.6.0.5 wszystko poszło już gładko (no, za wyjątkiem dodatku SMS, ale to znany problem).

Czary po prostu wink

5

Jak po instalacji od razy zrobisz instalację modułów to tak się dzieje. Restart potrzebny, tak samo jak czasami po instalacji pluginów nie potrafi ich uruchomić.

Masz niepotrzebny router, uszkodzony czy nie - chętnie przygarnę go.