Ogólnie to chodzi mi o strumienie radiowe (do tej pory nie wnikałem w jakim są formacie bo działały). Do przedwczoraj miałem radio na Tomato (rt-n10u) tylko, że tam bez dysku się nie obeszło i w sumie to nie wiem jak okrojone było to mpd - bo i tak się mieściło.
A jakby zainstalować Twoje AA + to co potrzebne do ww + okrojone LuCI? Różnica między obrazem z LuCI a AA to 1,7 MB. W obrazach z LuCI dodane jest w stosunku do AA:
- pełne LuCI
- dwa motywy: standardowy OpenWrt (do ustawienia w gui) oraz Bootstrap (ustawiony domyślnie)
- angielskie oraz polskie tłumaczenie
- dodatkowe aplikacje - DDNS, WoL, UPnP, Samba, Transmission, QoS, Mwan3, HD-IDLE, Watchcat, Wifi Scheduler, serwer wydruku, wszystkie z możliwością ustawienia z poziomu LuCI
- wsparcie dla modemów 3G (chat/usb-modeswitch/usb-modeswitch-data/serial-option/serial-sierrawireless/acm/cdc-ether/cdc-ncm)
- dodanie pakietów do obsługi różnych protokołów wan - modem 3g, pptp, xl2tp, pppoe itd.
a ja części z tego nie potrzebuję (dwa motywy, tłumaczenie, WoL, Samba, Transmissin, QoS, HD-IDLE, Mwan3, Wifi Scheduler).
Czy jest wtedy szansa na pełne mpd?
m80 - faktycznie, wgrywanie stron występuje z "przycięciem" ale na ilość wolnego miejsca nie powinno to mieć wpływu