1

Temat: Brak klasycznego tematu Luci po ostatnim update?

Witam,

Cezary pytanie kieruję do ciebie. Po tym jak dzisiaj zaktualizowałem BB Luci do najnowszego obrazu z 06.11.2014, konkretnie tego:

http://dl.eko.one.pl/luci/barrier_break … pgrade.bin

Nie mam klasycznego tematu OpenWRT. Niezależnie od tego czy w ustawieniach wybiorę OpenWrt czy Bootstrap to temat fizycznie nie zmienia się i zawsze jest Bootstrap. Poza tym wszystko wydaje się być OK, chociaż z extrootem też miałem jazdę.

2

Odp: Brak klasycznego tematu Luci po ostatnim update?

Bo tam nie ma motywu openwrt. Zainstaluj sobie.

Masz niepotrzebny router, uszkodzony czy nie - chętnie przygarnę go.

3

Trochę zgłupiałem. Jak do tej pory zawsze był i nie musiałem go doinstalowywać. W twoim info o aktualizacji też nic nie było wspomniane nt. tego że zniknął i stąd ten post. Zwłaszcza że możliwość wyboru pozostała tylko nie daje żadnego efektu.

4

Instalowałem i w tym wydaniu transsmition nie chciał ruszyć tzn zainstalował się, ale nie chciał pobierać ani udostępnianie też nie działało czyli nie było widoczne, że sedujesz na stronie z torrentami. W Gargoyle działa poprawnie.

5

Nemcio napisał/a:

Instalowałem i w tym wydaniu transsmition nie chciał ruszyć tzn zainstalował się, ale nie chciał pobierać ani udostępnianie też nie działało czyli nie było widoczne, że sedujesz na stronie z torrentami. W Gargoyle działa poprawnie.

Co to ma wspólnego z tematem?

6

zurdar napisał/a:

Trochę zgłupiałem. Jak do tej pory zawsze był i nie musiałem go doinstalowywać. W twoim info o aktualizacji też nic nie było wspomniane nt. tego że zniknął i stąd ten post. Zwłaszcza że możliwość wyboru pozostała tylko nie daje żadnego efektu.

A teraz musisz jak chcesz używać. Został tylko domyślny motyw w obrazie.

7 (edytowany przez zurdar 2014-11-10 21:29:37)

U mnie po instalacji już działa. Co ciekawe był zainstalowany, ale pomogło jego usunięcie i ponowna instalacja. Być może to jakiś zonk z extrootem.

P.S. Wielkie dzięki za szybkie info. smile