Temat: TP-LINK TL-WR1043ND problem

Witam!
Wgrałem (ponownie) oprogramowanie do TP-Linka (jak wyżej) takie: openwrt-ar71xx-generic-tl-wr1043nd-v1-squashfs-factory.bin i poźniej upgrade i po skonfigurowaniu nie moge sie połączyć - próbowalem go resetować i bezkutecznie? Wykrywa mi tylko wf i sie z nia łączy, jednak nie moge wejsc do panelu administracyjnego, a najgorsze jest to, ze nie przyjmuje resetu. Co zrobic?

2

Odp: TP-LINK TL-WR1043ND problem

Skąd wgrałeś? Jak ode mnie to to nie ma gui, więc o jakim w ogóle "panelu administracyjnym" piszesz?

Masz niepotrzebny router, uszkodzony czy nie - chętnie przygarnę go.

3

nie w tym problem - nie moge sie połączyć przez kabel i przez wi-fi, chciałbym tylko zrestartować - a tego nie moge zrobic - ta wersja softu byla z gui, bo ustawialem i po restarcie z panelu juz sie nie moglem połączyc. nie ma fizycznego połączenia przez lan a przez wifi tylko łączy ale dostepu do panelu nie ma

4

Jeszcze raz zadam pytanie: skąd miałeś soft?

Zawsze masz tryb failsafe (opisany na eko.one.pl) i możesz naprawić to co zepsułeś.

5

soft wzialem z tej strony: http://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/tl- … 043nd.v1.x ale juz go mialem i nie bylo problemow teraz cos sie stalo, gdy ponownie go probowalem skonfigurowac po wczesniejszym wgraniu przez telnet i upgrejcie.

6

Failsafe zrób...

7

a  jak go zrobic? bo szukalem na stronie i nie znalazlem - to znaczy znalazlem info - aby zrobic 30/30/30 ale to nie dziala takze nie dziala trzymanie przycisku 90 s.

8

udalo sie thx

9

30/30/30 to nie failsafe....