26

Odp: WDR3600 - czyżby felerna radiówka

No to średnio zadziałało u mnie. Pewnie lepiej bym wyszedł, gdybym kupił anteny kierunkowe, gdyż router mam w rogu mieszkania. A może po prostu wykleić kawałek ściany mieszkania (za antenami) folią aluminiową i spróbować skorzystać z odbić? smile)

27

rufik napisał/a:

No to średnio zadziałało u mnie. Pewnie lepiej bym wyszedł, gdybym kupił anteny kierunkowe, gdyż router mam w rogu mieszkania. A może po prostu wykleić kawałek ściany mieszkania (za antenami) folią aluminiową i spróbować skorzystać z odbić? smile)

A jak wygląda sprawa mocy sygnału na OFW u Ciebie?

28

pepe2k napisał/a:
rufik napisał/a:

A jak wygląda sprawa mocy sygnału na OFW u Ciebie?

Nie pamiętam, OFW miałem parenaście minut po zakupie routera smile Nie wrócę też do OFW, gdyż korzystam z kilku ficzerów Gargoyle.
Generalnie nie narzekam na zasięg, mam pokryte całe mieszkanie. No, może w kuchni sygnał nieco słaby (~80dBm)...

29

krynio napisał/a:

Cześć,
... Pytanie w zasadzie do Cezarego, kiedyś pepe2k pisał tutaj o sterowaniu LED-ami w TL-WDR4300, czy przewidujesz w tym półroczu wprowadzenie takiej możliwości ?. Chciałbym uniknąć sytuacji że zainstaluje GG 1.6.0.1, namęczę się z całą resztą a za niedługi czas miałbym to robić ponownie.

Cezary napisał/a:

I będziesz robił ponownie jak wydam kolejne wersje smile Czy będzie - pewnie tak, chyba że szybciej trunka ustabilizują.

Podpytam również co z tym tematem, czeka w kolejce ?. Nie poganiam, jedyne chciałbym mieć informacje.

TP-Link TL-WDR4300 Mod, CPU 700MHz, Flash 16 MB, Gargoyle 1.5.11.4, extroot + dysk zewnętrzny Samsung (S2), kamerka MS LifeCam HD-5000
TP-Link TL-WR1043ND Mod, RAM 64 MB, chłodzenie pasywne, Gargoyle 1.5.10.14, extroot, kamerka Logitech HD Webcam C270

30

Czeka w kolejce.

Masz niepotrzebny router, uszkodzony czy nie - chętnie przygarnę go.