Temat: Transmission - częściowa autoryzacja
Witam, czy jest możliwość aby w webgui-control transmission zrobić aby można było bez logowania wyłącznie przeglądać gui bez możliwości jego edycji lub zaszyć w kodzie strony dane do logowania? Pozdrawiam.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Transmission - częściowa autoryzacja
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam, czy jest możliwość aby w webgui-control transmission zrobić aby można było bez logowania wyłącznie przeglądać gui bez możliwości jego edycji lub zaszyć w kodzie strony dane do logowania? Pozdrawiam.
Transmission to weryfikuje, więc bez zmiany samego transmission - nie.
A jakaś możliwość wyłączania samego gui jakimś skryptem .sh przez wywołanie go przez odnośnik na stronie?
Tzn chcesz wyłączyć gui czy logowanie na hasło? bo obie opcje masz w konfigu transmission.
Najlepiej powiem o co mi chodzi. Mam swoją aplikacje na adroidzie, która wyświetla mi moje usługi z nas'a, np. monitoring, arie,transmission. Problem jest taki iż w tej aplikacji nie mogę się zalogować do transmission, ponieważ nie mam tam możliwości wpisania loginu i hasła. Całkowicie wyłączyć autoryzację też nie chcę, bo ktoś może smrodu narobić, dlatego teraz się zastanawiam jak to zrobić, żebym na telefonie mógł wejść do transmission.
Przerobić aplikację? Lub korzystać np. transdroid.
Tak zrobię. Pozrawiam.
dokleje sie do tematu odnosnie transmision
uzywam go na zyxel nsa 310 z ffpstick
problem jest nastepujacy - czy da sie i jak to zrobic, aby uzycie cpu transmision bylo mniejsze? problem polega na tym, iz
przy sciaganiu plikow z pewnych zrodel niemoge osiagnac wiekszej przepustowosci z netu jak 40-50 Mbps, w momencie sciagania widac jak cpu na zyxelu podbija az do 100% i tak w kolo macieju
moze jakas opcja w transmision bardzo zazyna cpu czy jak?
przy pyload osiagam 60Mbps bez problemu
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Transmission - częściowa autoryzacja
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc