build000 napisał/a:Nie oceniaj mnie bo po prostu nie pozwalam Ci na to i w sumie to jeż tylko Twoje zdanie - możemy pisać o wszystkim co związane z tematyką forum. Powiedz mi pepe2k - czemu tak bardzo nie chcesz na to się zgodzić ? Skupić się na tematyce forum ?
Cofnij się do tego postu w tym wątku i odpowiedz sobie właśnie na takie samo pytanie - dlaczego nie skupiasz się na tym, co związane z tematyką forum? Tobie wolno, innym nie?
build000 napisał/a:Czemu tak bardzo usilnie starasz się epatować jakieś swoje filozofie na temat innych osób i czy fałszywie pojętej wiary we wszystko co piszesz ?
Mam do tego prawo. Tak samo jak Ty masz prawo uważać i epatować swoje "filozofie", jak na przykład to, że:
build000 napisał/a:żyjemy w reżimie post-żydo-komuny
Ale pamiętaj, bo w końcu sam wielokrotnie tutaj mi o tym przypominasz, że to wyłącznie Twoje zdanie - nic więcej.
build000 napisał/a:Nie zmienisz mnie jak ja Ciebie - chciałbyś mnie wykluczyć - tak ? Widzę, że wielu innych użytkowników tez starasz się porozstawiać po przysłowiowych kątach ? Czemu tak - skąd Ci się to bierze ? Skąd to epickie uznanie tylko i wyłącznie własnych racji i pogarda dla innych ?
Nikt nikogo nie chce zmieniać ani wykluczać, co nie oznacza, że nie mogę mieć takiego, a nie innego zdania o Tobie. Biorąc szczególnie pod uwagę w jaki sposób potrafisz odnosić się do innych użytkowników na sąsiedzkim forum, to niestety ale to zdanie nie jest najlepsze. I nie jestem w tym odosobniony, ale tak, wiem - to jest tylko moje zdanie - nic więcej, nie musisz mi o tym przypominać.
Poza tym, odpowiem Ci na te pytania dopiero wtedy, jak Ty odpowiesz mi szczerze na inne: czy zablokowany przez Cezarego na forum OpenRouter użytkownik lulo, to ta sama osoba co Ty?
Zanim udzielisz (lub nie) tej odpowiedzi, weź pod uwagę, że ja takie pytanie już dawno temu zadałem bezpośrednio właścicielowi tamtego forum i otrzymałem odpowiedź.