Temat: WR1043+Gargoyle,codziennie ten sam problem.
Witam, od ponad roku jestem posiadaczem WR1043,po zakupie od razu wgrałem Gargoyle,mimo,że nie mam za dużego pojęcia o tym systemie jak i o wielu sprawach,które opisujecie tu na forum.Mimo tego udało się i routerek chodził pięknie,jakiś miesiąc temu postanowiłem zaktualizować oprogramowanie do najnowszego wtedy to była chyba wersja 1.5.9.7.Niby wszystko było ok,ale po dniu pracy nagle nie miałem dostepu do internetu na żadnym urządzeniu(tablet+2laptopy),musiałem robić restart routera i przez dzień znów wszystko było ok, a po dobie znowu brak internetu.Teraz po dwóch tygodniach obserwacji jest tak,wgrana jest wersja 1.5.9.9(która nic nie zmienia)po dniu pracy tj.kiedy na routerze pokazuje się,czas pracy:1dzień,00godz,00minut wyłacza mi się dostęp do internetu-co jest?Ewidentnie jest coś namieszane w ustawieniach,ale co?
Dodam,że przywracałem kopie starej konfiguracji,gdzie wszystko było ok,ale nic to nie zmieniło,po dniu pracy muszę robić restart.Z góry dzięki za wszelkie sugestie-pozdrawiam.