Temat: Gargoyle + TP-Link TL-MR3220 v2 + Aero2 jest pewien problem
Na początku chciałbym podziekować wszystkim zaangażowanym w skompilowanie tego wspaniałego softu na ten niewydarzony router. Gargoyle, jak mi się wydawało, rozwiązało wszytkie problemy jaki ten sprzet ma z aero2. Wszytko działało pięknie, z palca, bez najmniejszego zajkniecia przez ok. 3 tygodnie. By po tym czasie router zaczął, tuż po nawiązaniu połączenia restartować się. Było to dziwne - nic się nie zmieniło, połączenie było dalej na 95-100%. Podłączyłem go przez aktywnego huba - to samo. Okazało się, że procek miał starszliwy load, czesto powyzej 1.00 (w ostatniej minucie). Miekki reset nie pomógł ofc. Okazało się, że pomogł twardy reset do fabryki (czyli goły gargoyle) po ponownym ustawieniu wszytko wróciło do normy, stress testy nie obciazały procka wiecej niz 0.5. Najczesciej ta wartosc była ponizej 0.2.
Jestem ciekaw czy ten sprzet tak ma, czy jest jeszcze cos co gargoyle w tej materii moze zrobic. Twardy reset jest dla mnie problemem bo sprzet stoi tam gdzie jest odbierany tylko po wifi...