jarek7714 napisał/a:Jolaos napisał/a:Na allegro TL 1043 sa nawet po 220 zł.
Sorki! "Pojadę" trochę Twojego posta-kto kupuje dziś w Xl-2012r. ten router? Jak się zagląda na fora internetowe, chyba że się ufa tylko sprzedawcą i reklamą (ten router na dziś jest wart max. 150zł brutto NÓWKA nie śmigana). Jest nowa linia produktów TL i np. WDR3600 kosztuje tak średnio 250zł (ma lepszy, wydajniejszy procek i 4x więcej RAM). To że sprzedawcy mają zapasy na magazynach-to należy "włączyć myślenie" i nie dawać się tak kiwać. Sam dzięki TL-WDR3600 wynegocjowałem ze sprzedawcą nowego D-Linka DIR-825 za 200zł (krótka piłka tyle mogę zapłacić bo za progiem stoi TL z dobrym procesorem i 128MB RAM). 
Nasz 100% racji. Tylko widzisz ja go nie kupiłem do zastosowania typowo dla routera. Ja go kupiłem po to ze mozna mu wgrać alternatywę np. Gargoyle i doinstalować cardserwer oscam. Wypróbowane rozwiązanie przez wielu uzytkowników , proste , oszczędne , dość łatwe w konfiguracji. Wiadomo do czego ten oscam.
Lecz tu pojawia się pytanie - czy na ten TL WDR3600 mozna wgrać Garulca? Jezeli tak to miodzio:)
Jak nie to co?