Cezary napisał/a:Jeszcze nie
. tplink
usr/lib/
rm -f /home/lukasz/kamikadze/trunk/tmp/stage-mysql/usr/lib/mysql/libmysqlclient.la
if [ -d /home/lukasz/kamikadze/trunk/tmp/stage-mysql ]; then (cd /home/lukasz/kamikadze/trunk/tmp/stage-mysql; find ./ > /home/lukasz/kamikadze/trunk/staging_dir/target-i386_uClibc-0.9.30.1/packages/mysql.list); cp -fpR /home/lukasz/kamikadze/trunk/tmp/stage-mysql/* /home/lukasz/kamikadze/trunk/staging_dir/target-i386_uClibc-0.9.30.1/; fi
rm -rf /home/lukasz/kamikadze/trunk/tmp/stage-mysql
touch /home/lukasz/kamikadze/trunk/staging_dir/target-i386_uClibc-0.9.30.1/stamp/.mysql_installed
make[3]: Leaving directory `/home/lukasz/kamikadze/trunk/feeds/packages/libs/mysql'
make[2]: Leaving directory `/home/lukasz/kamikadze/trunk'
make[1]: *** [/home/lukasz/kamikadze/trunk/staging_dir/target-i386_uClibc-0.9.30.1/stamp/.package_compile] Error 2
make[1]: Leaving directory `/home/lukasz/kamikadze/trunk'
make: *** [world] Błąd 2
chyba wysypuje sie na mysql...
BTW, Cezary, a czy Ty zmieniasz ruterki jak skarpetki
co rusz to jakiś nowy wynalazek 
BTW Ubuntu 9.10 jeszcze nieprawidłowo obsługuje przedpremierowy na dniach procesor i5-560. Zawiesza mi się przy wykorzystaniu wbudowowanej w procka grafiki (zawieszał się po chwili po dojściu do pulpitu), włożyłem Nv 9500GT i poszło
Nie sądzę żeby znaczenie miało to, że przełożyłem dysk z kompa z core i7, jak myślisz?
hmm, a może istotą jest to, że 9500gt była w kompie z core i7 i na nim postawiłem ubuntu i włączona była domyślnie akceleracja nvidii i stąd ta zawiecha?