Temat: New firmware
Do you plan to release newer firmware? Thanks.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → New firmware
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Do you plan to release newer firmware? Thanks.
Try 12.09beta from openwrt.org.
Is your question related to firmware for any particular device or just Gargoyle PL?
Szupek co tak obaj piszecie po Angielsku ? to polskie forum ech może ja zacznę po włosku ? Pisać i zobaczymy jak będzie fajnie ciao.
Ponieważ użytkownik boddie nie jest polskojęzyczny.
A o tym nie wiedziałem sorry jak zawsze Cezary jesteś aktywny co dzień patrze tematy nie zawsze jestem jako zalogowany pozdrawiam to fajnie by było jak by ten friware wyszedł na razie jest beta jeśli dobrze z rozumiałem ? pozdrawiam
W sumie to tak jak byś używał trunka. Bo z niego 12.09 powstało. A gargoyle "się robi", więc prędzej czy później będzie.
No to dobra wiadomość będzie jak wyjdzie na razie trunka nie używam chyba chociaż szczerze nie pamiętam co instalowałem na pendrive bo mam Extroot 4GB myślę by zrobić na 8GB,pójdzie na takim pendrive ? Cezary raczej powinno jak mu zorbie exit2 no nie ?
Spokojnie się zmieści...
To będzie latać będzie czym więcej tym lepiej zrobię jak będę miał chwilkę czasu to się po bawię, dzięki za odpowiedz Cezary idę na film przed spaniem a wiesz ja też na początku nie kumałem jak to jest z tym open na routery. Chociaż linuxa znam miałem przez rok, a teraz dużo się nauczyłem i nie dziwię się ze co jakiś czas użytkownicy mają problem. Ale ja wyznaję zasadę jak coś chodzi to po co ruszać. Tu mała korekta jeszcze raz.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → New firmware
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc