Temat: Instalacja gargoyle inny sposób

Jak w temacie opiszę mój ulubiony sposób instalacji open, jeśli mam już gargoyle i wszyła nowa wersja, to robię tak nie bawię się w (sysupgrade) tylko idę inna drogą, robię update do oryginała.Potem factory instaluję i jadę z resztą, u mnie w granie przez sysupdate coś potem gargole nie chodzi jak trzeba, wiec robię tak jak opisałem nie koniecznie trzeba jak piszą w poradnikach. Oczywiście są inne sposoby instalacji gargoyle opisane na forum to tyle. Mam nadzieje ze komuś to się przyda pozdrawiam serdecznie.

Podejmę się naprawy ruterów TP-Link od WR1043 -MR3420 i pozostałe modele kontakt na private! smile i smile

Obrazy do ruterów są mojej Kompilacji i z nich korzystam i mam własne pakiety na dzień obecny są to BB  i Gargulec big_smile i big_smile

2

Odp: Instalacja gargoyle inny sposób

Tak zapytam z ciekawości to factory instalujesz przez www czy innym sposobem.

3

Odp: Instalacja gargoyle inny sposób

Witam tak przez www.Aczkolwiek,  instaluje również przez putty i przez, internet to zależy jak mi się za chce a temu pytasz ? Pozdrawiam.

Podejmę się naprawy ruterów TP-Link od WR1043 -MR3420 i pozostałe modele kontakt na private! smile i smile

Obrazy do ruterów są mojej Kompilacji i z nich korzystam i mam własne pakiety na dzień obecny są to BB  i Gargulec big_smile i big_smile