Temat: Nowsze ekg/libgadu
Cezary, czy jest szansa abyś dodał do swojego repo z pakietami jakieś nowsze ekg, niż to które jest na openwrt?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Nowsze ekg/libgadu
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cezary, czy jest szansa abyś dodał do swojego repo z pakietami jakieś nowsze ekg, niż to które jest na openwrt?
A to co jest jest złe?
Nie wiem, czy akurat to wydanie czy wszystkie poprzednie psują listę kontaktów (doklejają dziwne znaczki w polu e-mail).
Więc sprawdź.
Wydaje mi się, że tutaj został naprawiony ten błąd:
http://lists.ziew.org/pipermail/ekg-com … 03582.html
Mam pytanie, otóż ekg z repo to wersja 1.7 która pamięta jeszcze czasy zintegrowanego libgadu. Obecnie ekg jest dystrybuowane osobo od libgadu. I tu moje pytanie czy jak chce skompilować sobie nowsze ekg to muszę najpierw jakoś skompilować na croskompilatorze libgadu ?
Pytam się bo ekg z rep nie wspiera numerów gg powyżej 16mln ;/ A samemu męczę się z kompilacją nowego ekg ;/
Tak, osobno pakiet z biblioteką robisz.
Jest jakiś inny klient gadu-gadu na OpenWRT ? Bo widzę że z tym sobie nie poradzę...
Raczej żadnego. Ja spakietowałem pierwotny ekg, a zainteresowanie tym było żadne.
Poddaje się... no nie mogę tego skompilować kompilacja ekg staje bo nie ma libgadu ;/ Z kolei libgadu nie mogę skompilować bo brakuje jakiegoś separatora czy coś ;/
Cezary jak możesz/masz chwile spróbuj skompilować najnowsze EKG+libgadu i jakby ci się udało to poprosiłbym o source żebym sobie pod ARM mógł skompilować.
Dziękuję....
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Nowsze ekg/libgadu
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc