Temat: Tenda be12 pro
witam wszystkich.
Co sądzicie o tym routerze z tematu. Można go wyrwać za około 300zł. Czy to w miarę dobry router i przyszłościowy wybór pod openwrt ?.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Sprzęt / Hardware → Tenda be12 pro
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
witam wszystkich.
Co sądzicie o tym routerze z tematu. Można go wyrwać za około 300zł. Czy to w miarę dobry router i przyszłościowy wybór pod openwrt ?.
WiFI7, wspierany, sensowne parametry. Bierz jak chcesz, choć weź pod uwagę ze wifi7 pewnie będzie raczkowało i nieraz coś się jeszcze zmieni w obsłudze.
@Cezary Mam kilka routerów od xiaomi: BE7000, AX6000 alot, 2X AX3000T, BE5000. BE7000 pracuję jako główny a AX6000 oraz BE5000 jako mesz po lan.
Czy jest sens zastępować BE7000 tym od Tendy BE12 pro po wgraniu openwrt, a może Tende dać jako główny a Be7000 jako AP i któryś z pozostałych też jako AP ?.
w AX3000T mam wgrane openwrt, na AX6000 bawiłem się openwrt ale na wifi nie ma szału.
Powiedział bym że nie, nie ma sensu podmieniać, chyba że jakieś konkretne wymagania masz.
Nie mam żadnych konkretnych wymagań oprócz jak największej wydajności sieci zwłaszcza pod światłowód 2 Gb/s.
Pojęcia nie mam czy ta tenda jest w stanie routować 2Gbps. Jak sam nie sprawdzisz to się się nie dowiesz.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Sprzęt / Hardware → Tenda be12 pro
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc