1

Temat: TP-LInk 1043ND - ram mod w Poznaniu

Chciałbym mieć zmodowanego TPLinka 1043ND, ale nie mam czasu (ani umiejętności) samemu się za to wziąć. Czy ktoś oferuje taką usługę w Poznaniu? Problemem jest to, że rzadko bywam w Poznaniu (przeważnie tylko na weekend i to nie każdy) i sprawa musiałaby być załatwiona w ciągu jednego dnia - mogę przyjechać do kogoś albo ktoś może przyjechać do mnie i od razu przetestować router jak działa na miejscu.

Wykrzacza mi się czasem rm z powodu braku pamięci i mam nadzieję, że z 64 MB ramu nie będę miał już tego problemu.

(Nie ma działu z ogłoszeniami, więc wrzuciłem do ogólnego, sorry!)

2

Odp: TP-LInk 1043ND - ram mod w Poznaniu

Dokładnie z Poznania nie jestem, ale pracuję tam. W ciągu jednego dnia raczej tego nie załatwię ale np. przez weekend nie ma problemu.

Dysponuję hot-air'em z cyfrowa regulacja temperatury. Lutuję pastą z ołowiem.

pozdro

3

spychu14 napisał/a:

Dokładnie z Poznania nie jestem, ale pracuję tam. W ciągu jednego dnia raczej tego nie załatwię ale np. przez weekend nie ma problemu.

Dysponuję hot-air'em z cyfrowa regulacja temperatury. Lutuję pastą z ołowiem.

pozdro

Ok, możemy się dogadać, ale muszę wyjaśnić, że chodzi mi o opcję all inclusive - razem z kością pamięci. Dałoby radę?

4

Niestety nie mam kostki dawcy.
Otwarłem z 20 desktopów w firmie i żaden nie miał odpowiedniej pamięci.

5

spychu14 napisał/a:

Otwarłem z 20 desktopów w firmie i żaden nie miał odpowiedniej pamięci.

Dobre smile

Masz niepotrzebny router, uszkodzony czy nie - chętnie przygarnę go.

6

W każdym razie oferta nadal jest aktualna i będzie aktualna do momentu aż ram mod stanie się faktem. wink

7

Bez problemu do zrobienia, musisz miec jednak swoja pamiec, nie mam obecnie zaciecia do szukania ramu.