Temat: [MIFI Feature Request] Widoczność sekcji menu + wylogowywanie

Z ostatniego intensywnego testowania mifi proponuję:
1. Dorobić szpilkę blokującą otwarte menu (dla lepszego obsługi na zwykłych ekranach komputera). Coś jak tu https://browserleaks.com
2. Dorobić przycisk wylogowywania (nawet jeśli technicznie niepotrzebny) w prawym górnym rogu (najczęściej spotykane) oraz (w sekcji system) możliwość zdefiniowania czasu autowylogowania wraz z opcją "nigdy".

2

Odp: [MIFI Feature Request] Widoczność sekcji menu + wylogowywanie

Oba mam już na swojej liście todo od... kilku lat. Jakoś zawsze omijałem to szerokim łukiem.

Masz niepotrzebny router, uszkodzony czy nie - chętnie przygarnę go.

3

A niniejszy kopniaczek taki mały w kostkę wystarcza? smile

4

Podkleję się pod wątek, żeby nie zakładać nowego tematu.
Zauważyłem, że w MiFI (MF286D, może w innych też) zakładki statystyk mają odwrotnie opisane Dane wysłane i Dane odebrane. Zarówno w statystykach dziennych jak i miesięcznych (dla hostów).
Możliwe, że ktoś już to zgłaszał ale nie znalazłem.

Nie wiem jak ze zliczaniem miesięcznym, tu też coś przez chwilę coś było źle (dane w miesiącu były radykalnie mniejsze niż dzienne, oraz sumaryczne zużycie). Ale muszę się dokładnie przyjrzeć.
Btw podobny problem ma Gargoyle.

5

Dla klientów? jest to w opsie: "Kolumna "Wysłano" określa dane które zostały wysłane z routera DO urządzenia. Kolumna "Pobrano" określa dane które zostały wysłane Z urządzenia do routera." Nie jest ile klient pobrał czy wysłał tylko ile router. Ruch wychodziący do klienta jest jego przychodzącym, a statystyki są wyświetlane z punktu widzenia routera.

Masz niepotrzebny router, uszkodzony czy nie - chętnie przygarnę go.

6

Dziękuję za wyjaśnienie.
Przy takim punkcie widzenia jest OK.