Temat: Asus RT-N66U przydatny?
Witam
Znalazłem u siebie taki router i tak zastanawiam się czy tor i vpn na tym pójdzie.
Jaki obraz by się nadał w naszym języku?
Pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Sprzęt / Hardware → Asus RT-N66U przydatny?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam
Znalazłem u siebie taki router i tak zastanawiam się czy tor i vpn na tym pójdzie.
Jaki obraz by się nadał w naszym języku?
Pozdrawiam
Broadcom, wifi nie będzie działać (tzn będzie tylko g). A resztę tak, możesz sobie zainstalować.
wifi mi nie potrzebne
ten bedzie lepszy niz ten anona box?
jaki obraz do niego
Wszystko masz opisane tutaj: https://openwrt.org/toh/hwdata/asus/asus_rt-n66u_b1
a bedzie to lepsze?
Lepsze od czego? Sprzętu? Tak, jest mocniejszy. Softu? To już zależy jak sobie to skonfigurujesz.
kurcze który soft mam wybrac bo cos mi nie chce sie instalować
Firmware OpenWrt Install URL
Zwykły trx, instalujesz albo z gui albo jak nie chce wejść to przez tftp, jak w każdym asusie przy wykorzystaniu jego softu do recovery.
w tym sofcie trzeba jakośc specjalnie konfigurować żeby szło np przez tora czy wystarczy zainstalowac tor
To comply with regulatory amendments, we have modified our certification rule to ensure better firmware quality. This version is not compatible with all previously released ASUS firmware and uncertified third party firmware. Please check our official websites for the certified firmware.
To jest zwykłe openwrt. Tam trzeba zainstalować tora, tam trzeba skonfigurować tora, tam trzeba uruchomić tora, tam trzeba zrobić wszystko ręcznie tak jak ma się na to ochotę. Samo się nie zrobi z automatu.
a nie ma cos automatycznego?
z tym nie dam rady...
Nie ma. Już pisałem, nikt nie robi softu specjalnie pod twoje wymagania.
bo rozumiem że nie jesteś zainteresowany stwożeniem takiego sprzętu? oczywiście nie za darmo
Nie, nie jestem zainteresowany.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Sprzęt / Hardware → Asus RT-N66U przydatny?
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc