1

Temat: WDR3600 TS3

Witam
Może zacznijmy od tego że posiadam Tp-link  TL-WDR3600 v1 i oprogramowanie Gargoyle w wersji 1.9.2.1
Także ładnie wszystko śmiga smile
Pytanie moje jest takie czy mając zainstalowanego na pendrive  serwer TS3 to czy da się tak zrobić żeby
po podłączeniu pendrive i uruchomieniu routera wystartował też serwer TS3

2

Odp: WDR3600 TS3

Co to jest "TS3"?

Masz niepotrzebny router, uszkodzony czy nie - chętnie przygarnę go.

3

TeamSpeak 3   -  jezeli  ten skrót  to oznacza
TeamSpeak to popularny komunikator głosowy (VoIP) służący przede wszystkim do prowadzenia rozmów w sieci LAN oraz przez Internet.
Jego siłą jest możliwość prowadzenia rozmów wieloosobowych odbywających się one w formie grupowego czatu. Program przydatny jest przede wszystkim podczas sieciowych rozgrywek, umożliwiając bezpośrednią komunikację pomiędzy graczami.
Aplikacja składa się z modułu klienta oraz serwera. Występuje w wersji dla Windows, Linux oraz Mac OS. Serwer można pobrać ze strony producenta

4

Jeżeli chodzi faktycznie o TeamSpeak o oczywiście nic z tego, bo to nie jest binarka na ten procesor tylko na zwykłe x86. Chyba że faktycznie masz to skompilowane na openwrt.

5

@Wujo
weź sobie umurmur

Xiaomi AX3000T @ Netgear R6220
* DVBT2 - T230C *

6

Od razu sorki za skrót ale po prostu przyzwyczajenie
tak TS3 to TeamSpeak 3

Jest na tym wgrane  openwrt.
Fajnie by było jak by się to dało tak zrobić
poza tym procek x86 wystarczy

7

3600 nie ma procka x86 smile Zgłoś się do procenta programu żeby zrobić wersję pod bieżącą wersję openwrt.

8

OKI
Myślałem że mam tutaj fachową pomoc co do openwrt i może coś mi pomożecie ale niestety
No nic będę próbował sam to zrobić
Ale dzięki za odpowiedzi
Pozdrawiam

9

Jeżeli pobrałeś to ze strony TS to nie uruchomisz tego na routerze. I żadna "fachowa" pomoc nic nie da. Nie ten procesor.

10

Nie obrażaj się, koledzy starają się Tobie przekazać ze niestety ze względu na ograniczenia platformy nie ma takiej możliwości żeby uruchomić serwer TS3 na routerze. Po prostu taki program musi być specjalnie przygotowany pod konkretną architekturę procesora (a w routerze nie jest to x86).

Nie trać czasu na próby, po prostu się nie da! Zainteresuj się MURMUREM

11

Spoko ja się wcale nie obrażam bo niema potrzeby i na co też nie

Dzięki za odp. bander. Taką odpowiedz oczekiwałem
Pozdro