Temat: Motyw Blue Ice C w Link TL-WDR4300 v1
Witam,
Czy mozna wgrac motyw Blue Ice C do Link TL-WDR4300 v1?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Motyw Blue Ice C w Link TL-WDR4300 v1
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
Czy mozna wgrac motyw Blue Ice C do Link TL-WDR4300 v1?
Po prostu zainstaluj, jest w paczkach jako dodatkowy motyw.
Po prostu zainstaluj, jest w paczkach jako dodatkowy motyw.
Dzięki. Nie miałem podłączonego routera do neta i nie widziałem tego motywu. Instalacja przebiegła bezproblemowo. Pozdrawiam
Skąd można pobrać plugin z motywami , bo nie mogę zainstalować po odświeżeniu na TL-WDR4300 gorgoyle19.1.1 .Internet śmiga pakiety się aktualizują ,a nie dociąga nic nowego . Zrobiłem extroota wszystko działa jak należy , dołożyłem nawet dodatkowego wszystko przez huba i kiszka .
Jest normalnie w repozytorum: http://dl.eko.one.pl/gargoyle-pl/chaos_ … /packages/
I pokazuje się przy odświeżeniu dodatków. A inne motywy Ci się pokazują?
Tylko te podstawowe
Tzn które? Kurde, bądź trochę wylewny, bo w ten sposób nie dojdziemy do niczego.
Jestem poza domem . Jezyk ,vpn obługa usb te co są już w sofcie to są .Nie byłem zalogowany na eko.one i nie było widać tych pluginów . Dobra doinstaluje jak wrócę .Dzięki
Ty nie masz być zalogowany na eko.one.pl. Masz odświeżyć dodatki. To co wypisałeś to są zainstalowane paczki, a nie wszystkie dostępne, więc albo nie odświeżyłeś zawartości albo nie wiem co.
Odświeżałem kilka razy , robiłem opkg update wykonał się poprawnie . A nie widać motywów . Jak wrócę to podeśle więcej informacji .
To pokaż wynik tego opkg update.
Zatrybiło ,chyba po reboot zadziałało . OK Ważne że wyszukuje te dodatki
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Motyw Blue Ice C w Link TL-WDR4300 v1
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc