Temat: LuCi CC dla tl-1043nd
Kiedy wyjdzie LuCi CC dla tp-link 1043nd?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → LuCi CC dla tl-1043nd
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kiedy wyjdzie LuCi CC dla tp-link 1043nd?
Moje? testuje się.
To dobrze dawno nie było aktualizacji.
Bo w BB się nic nie działo przecież.
No tak, a kiedy dokładnie ukażę się te LuCi?
Dokładnie? 15minut po pełni po przesileniu letnim.
Będzie jak będzie, to nie są wyścigi na czas.
Czy to oznacza, że więcej aktualizacji BB nie będzie i powinniśmy się przesiąść na CC ?
Ogólnie w tym momencie mam wyjątkowo stabilną konfigurację BB na 1043ND. Pierwszy raz od ...właściwie zawsze moje WiFi się nie restartuje, zawiesza itp. Także moje kolejne pytanie to czy aktualizacja jest jakoś szczególnie wskazana ? Jakieś wysoce niebezpieczne luki w zabezpieczeniach zostały załatane czy inne aktualizacje, które wprowadzają obsługę jakiś ważnych standardów czy protokołów ?
Bo szczerze mówiąc, to nie za bardzo chcę coś w routerze zmieniać póki działa wyśmienicie. Martwię się, że jak ruszę to już do takiego poprzedniego stanu go nie przywrócę.
Jak działa to nie ruszaj. O ile nie zmieniasz konfiguracji i ma to działać, to niech działa. Aktualizacji raczej nie będzie, żadnych poprawek bezpieczeństwa dla BB też raczej się nie spodziewaj.
Pewno, że jest wskazana przesiadka na CC - sieć jest bardziej konfigurowalna, więcej ciekawych dodatków, nowsze progsy, wiele poprawek błędów - ogólna wydajność lepsza - czyli typowy + jak w każdym linuchu - linuchy z założenia robi się lepsze z wersji na wersję - to niezmienna tendencja od początku jego istnienia. ![]()
Jak zrobisz backup wszystkiego co zmieniłeś i masz ten sam bazowy obraz, to niby czemu miałbyś nie powrócić do stanu obecnego, jak nie podejdzie Ci CC ?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → LuCi CC dla tl-1043nd
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc