1

Temat: Wykaz sprawdzonych ramek,breloczków cyfrowych do podłączenia pod ruter

Zamierzam dokupić do rutera brelok żeby pracował jako LCD. Z tego co doczytałem nie wszystkie modele się do tego nadają. Może warto zrobić listę tanich które współpracują tak, żeby uchronić innych przed niepotrzebnym zakupem . Może ktoś kupił i działa więc może się pochwalić.
Znalazłem coś takiego (funkcje podobne, ale zawsze zostaje pytanie czy zadziała)

http://allegro.pl/mini-ramka-cyfrowa-do … 62430.html

2

Odp: Wykaz sprawdzonych ramek,breloczków cyfrowych do podłączenia pod ruter

Kup sobie najtańszy tablet jaki znajdziesz, nawet z uszkodzoną baterią. Większe i skuteczniejsze niż zabawa z breloczkiem.

Masz niepotrzebny router, uszkodzony czy nie - chętnie przygarnę go.

3

Pytanie odnośnie tabletu. Na ile może to być uszkodzony tablet pracujący jako LCD? Bateria może być uszkodzona, czy tablet musi mieć sprawny dotyk i czy system musi się do końca uruchamiać bo może będzie zmieniane oprogramowanie.

4

Ja nie pisze o tym żebyś lcd z tabletu podłączył bo pewnie nie podłączysz. Tablet musi się uruchamiać i wyświetlać. Reszta - możesz zrobić roota, domyślnie na starcie uruchamiać przeglądarkę z jaką domyślną stroną. A co do strony - może to być obrazek wypluty z lcd4linux, może to być dowolna inna strona informacyjna.

Masz niepotrzebny router, uszkodzony czy nie - chętnie przygarnę go.