Odp: WR1043nd brak pamieci
hehe może nie umiem konfigurować, ale tu nie tylko o transfery chodzi ale takze o mulenie całego rutera póki co zostaje przy starym obrazie bo dla mnie jest super, nie muli zjada, mniej swapa, procka i jest the best
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → WR1043nd brak pamieci
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
hehe może nie umiem konfigurować, ale tu nie tylko o transfery chodzi ale takze o mulenie całego rutera póki co zostaje przy starym obrazie bo dla mnie jest super, nie muli zjada, mniej swapa, procka i jest the best
O transferach pisałeś...
transfery też ale to pewnie z powodu obciazenia jakie generuje u mnie, swego czasu toczylismy dyskusje jak to kiepskie transfery mam po lanie (było lepiej po wifi niz po kablu) jeszcze jeden kolega to potwierdził, choc testu u Ciebie były ok tu podobna sytuacja
Może naprawdę masz zwalony sprzęt?
nie wiem ale na poprzednim obrazie transfery i ogólne ociazenie jest ok, dlatego przy nim zostaje, transfery według filezilla 10-12 mb /s i wszystko (transmision ftp resget ) gładko działa bez restartów i mulenia rutera, czekam za kolejny obrazem jeśli bedzie w starym stylu to chetnie wypróbuje
Zajrzalem do swojego routerka, niestety kosc to Zentel
. Zamiennika o wiekszej pojemnosci nie podejmuje sie znalezc, nie moj temat. Natomiast zapodalem zamiast Samsunga 1TB zalozylem Seagate 1,5Tb do testu. Tradycyjnie :
- swap 500 MB
- system 2 Gb
- 3x 450 Gb na dane
Wszystkie dane z dysku Samsunga znalazly sie na nowym dysku na odpowiednich partycjach
Nie zanotowalem zadnej informacji o braku pamieci - jednak nalezy sie w takich urzadzeniach ograniczac w wielkosci pojedynczej partycji.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → WR1043nd brak pamieci
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc