Odp: Kirkwood OpenWrt trunk - freez przy starcie kernela
Raczej tego nie rób.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Kirkwood OpenWrt trunk - freez przy starcie kernela
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Raczej tego nie rób.
To jakieś inne pomysły jak odpalić tego trunka? Nigdzie nie znalazłem innych ubootów do nsa310 niż oryginalny i tego z openrouter.
Odłącz wszystko co masz na usb, zostaw tylko sam pendrive i zobacz.
Chyba wiem w czym problem. Trunki kompilowane są standardowo przy użyciu kompresji XZ, której mój uboot nie obsługuje. Puściłem kompilacje z Gzip'em i zobaczymy czy ruszy.
I jak nie zaskoczy, to sprawdzaj na innych pendrive'ach. U mnie dopiero na jakimś starym o pojemności 1 GB zaskoczyło, na oryginalnym U-Boot.
I jak nie zaskoczy, to sprawdzaj na innych pendrive'ach. U mnie dopiero na jakimś starym o pojemności 1 GB zaskoczyło, na oryginalnym U-Boot.
To mam rozumieć, że Tobie trunk chodzi bezproblemów? Na oryginalnym uboocie?
pepe2k napisał/a:I jak nie zaskoczy, to sprawdzaj na innych pendrive'ach. U mnie dopiero na jakimś starym o pojemności 1 GB zaskoczyło, na oryginalnym U-Boot.
To mam rozumieć, że Tobie trunk chodzi bezproblemów? Na oryginalnym uboocie?
Tego nie napisałem
Problemy z pendrive nie są związane z systemem... po prostu taki urok tego sprzętu i oryginalnego U-Boot.
Niestety nic z tego. Dalej freez, mimo zmienionej kompresji.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
eko.one.pl → Oprogramowanie / Software → Kirkwood OpenWrt trunk - freez przy starcie kernela
Forum oparte o PunBB, wspierane przez Informer Technologies, Inc