Odp: Power Switch - najtańszy sterownik ON/OFF
Jak by mi tu na Forum Cezary odblokował opcje dolaczania plikow to bym Ci wrzucil paczke pod GG, po malych przerobkach bedzie chodzic i na LuCi, nie ma tam narazie JS sa tylko PHP i skrypty sh, czyli cos do obslugi php by sie w LuCi przydalo - zastanawialem sie na przerobieniem tego na LuCi, ale mozna miec i GG i Luci pod wrunkiem min 8 M flasha, nie wiem czy sie zmiesci jakas minimalna wersja GG, bez zbednych pluginow, ale samemu trzeba sobie pokompilowac - na Ramipsie jest troche zabawy ale sie da - na razie nie mam czasu i nie mam dio testow takiego routera bo bym zriobil taka kompilacje GG z LuCi, ale warunek to miec router - choc mam niemal identyczny NS-1500N tyle tylko ze ma 8 M - pewnie sie uda, ale na twoim miejscu bym poprobowal kompilacji samemu. Sciagasz Gita Cezarego, ladujesz jego patcha wywalasz w konfigu pluginy wszystkie typu OpenVpn (wraz z zaleznosciami, bo nie zawsze sie usuwaja same) wyrzucasz wszystko co niepotrzebne) sciagasz z Gita/trunka LuCi wrzucasz do packages do Gita Cezarego i Ci sie pojawi w make menuconfig i LuCi, z ktorego wybierasz to co Ci jest potrzebne. Wtedy zadziala Ci moj (niedokonczony) plugin w GG bez problemow, jest tam 1 js jsquery - bez tego nie chce dzialac - nie myslalem jeszcze nad tym zeby sie tego pozbyc - podejzewam ikonki i funkcje onclick bo przyciski dzialaja bez tego. U mnie ikonki maja 3 stany 0, 1 , nic - brak switcha.
Ale warunek jest taki zeby mozna tu bylo zalaczyc plik bezposrednio - dla potomnych.
Cezary dasz mi funkcje dolaczania plikow na forum ?